vårväder
Publicerat den

 
Och bara för att jag skrev rubriken försvann solen och ersattes av moln. I fedags kom Anton hit och igår firade hela tjocka släkten min kusin som fyllt 30 år! Nu har han åkt hem och mamma ska snart hämta upp mig för middag med henne, Ove, moror och morfar. 
 
Jag väljer ut kläder att ta med mig till London och jag kan inte fatta att det är veckan som kommer som vi åker. Jag skriver packlistor och läser böcker. Planerar resan och längtar efter sommarvärme, sena nätter och bruna ben. Försöker fundera ut smartaste tiden att färga håret på, men det kanske inte finns nått sånt, man kanske bara ska göra det. Behöver ett sommarjobb, en biljett till Bråvalla och bra musik, för det saknar jag just nu. 
 



Torsdag
Publicerat den

 
Började dagen med ett besök hos frissan. Gick till en ny frisör idag som mamma gått till ett tag och hon var verkligen jätteduktig, blev supernöjd! Så bjuder på rufsigthår och superful bild därifrån. Måste verkligen bli bättre på att ta fina bilder till vardags. Idag har jag tagit det lugnt med plugg, men nästa vecka drar det igång igen och då gäller det att vara på hugget. Hade träning idag som vanligt, löpträning med en friidrotts tränare. För kanske fem veckor sedan hade vi snabbhetstest och idag hade vi det igen för att se om vi förbättrats, och jag slog min första tid med 0.25 sekunder! Låter kanske som lite men ändå en ganska bra förbättring på bara några veckor så jag är nöjd. Efter träningen åkte jag och pappa till Tuna Park och köpte ett hopprep och en ny träningströja till mig, nu ska det kommas igång med träningen ordentligt!
 
I morgon börjar jag klockan 12 så ska ta vara på tiden innan och åka ner på stan och lämna mitt CV på ett ställe. Har förövrigt blivit kallad på gruppintervju på Parken Zoo om sommarjobb så är jätteglad och spänd!!
 



Tre filmer
Publicerat den

Det finns tre filmer jag verkligen ser fram emot som kommer denna vår/sommar. Är en riktig film-nörd och har alltid för höga förväntningar men jag hoppas verkligen att dessa tre blir så bra som jag tror!
 
Den första filmen är Divergent, lånade boken av Hanna och läste den under sportlovet och åh vad bra den var. Tror filmen kommer äga lika mycket som boken!! Påminn mig att jag måste läsa tvåan sen också! 
 

 
Andra filmen är The fault in our stars, som också är baserad på en bok jag läst. Så. Himla. Bra. Men vem har inte hört om den boken?? Filmen kommer i alla fall ut i början av sommaren och det är väldigt svårt att inte spricka av förväntan! 
 
Den tredje filmen heter Maleficent och är baserad på den tecknade filmen Törnrosa fast med verkliga skådespelare. För mig som disney-älskare var upptäkten att det skulle göra en liknande film om Törnrosa som de gjort t.ex. Alice i underlandet och Snö vit. Att Angelina Jolie passa som Maleficent till 100% är ju bara en grym fördel.



Helgen som var
Publicerat den

 
I fredags åkte vi hem till Nathalie och sov där. Vi åt tacos med hennes syster och hennes pojkvän, pratade och pratade lite till. Vi köpte onödigt mycket glass, var uppe halva natten, skrattade och grät och allt var så himla bra, som alltid när man är med dom. Älskar verkligen dessa tjejer!!! 
 
På lördagen spelade jag match och hade sedan lagmöte och middag på eftermiddagen och kvällen, supermysigt och på söndagen åkte jag upp till Anton över dagen och där firade vi hans kusin som fyllt år. Hade en fullspäckad men toppen helg, behövligt! 



Hej
Publicerat den

 
Har fått skäll för att jag uppdaterar för sällan här och jag håller med. Hittar ingen tid till det bara, speciellt inte nu när det är mycket i skolan samtidigt som jag träffar vänner och tränar. Men ska försöka bli bättre, vill bli bättre. Gjorde i alla fall ett fult litet collage med saker jag vill ha. Fyller ju år om tre veckor plus att jag åker till london om 2 veckor (vilket ska bli så himla kul!!!) så lite av det här kommer jag väl införskaffa. Ett säkert köp är i alla fall ett par låga martens, gash älskar dom. 
 
Nu är det storm ute och jag sitter på mitt rum och fryser. Ska strax börja plugga lite Svenska och Engelska och sedan sätta på senaste avsnitten av The vampire diaries och The walking dead. Funderar även på att fortsätta kolla på American horror story (minns ni att jag och Clara kollade på första avsnittet för någon månad sen?) men vet inte om jag kommer våga haha. Klarar inte av spöken och sånt.



Födelsedag, fotboll och massa plugg
Publicerat den

 
Slagstaglass öppnade i fredags, riktig vårkänsla alltså. Hade träningmatch i blåsten både igår och idag, även om vädret och dagens match var mycket bättre. Hann förutom fotbollen igår med en sväng förbi slagsta glass och träffat pappas kompis som nyss fått barn. Åt lunch hos farmor idag då hon fyller 73 år i morgon!! Det kan man inte alls tro om hennes alltså, så himla pigg och glad min älskade farmor <3 All annan ledig tid har gått åt till att läsa och anteckna ur min samhällskunskapsbok om ekonomi. Tycker faktiskt den här delen av kursen varit rolig och jättelärorik men det är sjukt mycket man måste kunna till provet. Har skrivit och skrivit tills händerna inte hängt med utan börjat skriva fel saker i fel ordning. Längtar tills denna vecka är över då vi både har ekonomiprovet och ett fysikprov under veckan som kommer... Men nu är det inte långt kvar tills vi åker till London!! Har sikte på det hehe
 



Sovmornar
Publicerat den

 
Har haft sovmorgon både torsdag och fredag och vaknat upp med solen skinande i ögonen. Pluggar samhällskunskap för fulla livet och har även ett fusikrpov nästa vecka. Men ett prov i taget. Och nu sitter jag här efter ännu en skolvecka och tittar på let's dance. Jag har träningsmatch både i morgon och på söndag och det ska bli jätteroligt. Förövrigt så öppnade Slagsta glass idag men hade ingen som ville åka dit med mig haha :(
 
Bilderna är från ett utkikstorn i Sunne när vi var där i sommras.
 



Stress-tisdag
Publicerat den

 
Hade fönstret öppet hela eftermiddagen från att jag kom hem till att solen gått ner, och det blev aldrig kallt i rummet. Jag har börjat vakna till fågelkvitter och det styrker en nu när skolan tar upp all ens lediga tid. Har ett stort ekonomirpov och ett stort fysikprov nästa vecka samt ett litet matteprov i morgon så jag ligger i. Därför har det varit lite tomt här. Har ingen träning idag vilket faktiskt är skönt. Hade tänkt ut och springa, jag har ju kommit in i att springa på min ledia dag, men kroppen säger ifrån så idag valde jag att lyssna på den. Drömmer mig bort till Bråvalla och sommarjobb och konserter på grönan, sommarkvällar med grillning och filtar, båtturer och picknickar. Har börjat lyssna mycket på Louis Watson. Gör det ni med
 
Lewis Watson – Windows



Stories
Publicerat den

 
Har haft beep test i skolan, inlämnings uppgift och prov så det är mycket nu. Dock är resten denna vecka rätt lugn så det är skönt. Idag har jag ingen träning men tänkte ut och springa om en liten stund i alla fall. Första dagen i år som jag använt solglasögon och då solen verkligen värmde. Brandkåren fick även rycka ut för ett besök på min skola idag då det började brinna någon stans, vet inte vart och vad som hände??? Men allt gick bra och vi slapp plugga fysik. 
 



stockholm I love you
Publicerat den

 
Åkte upp till Stockholm och Anton i fredags. Jag räknar tiden med ljuset, och den här gången var det fortfarande ljust när jag satt på tåget. Har reagerat mot pollen, haft ett kilande huvud (näsa, ögon, öron, hals, mun) och köpt ögondroppar och medicin. Men det gör inget, för det betyder att våren är runt hörnet. Jag är godissugen hela tiden, längtar efter sommar i Närsjö, hattar och sommarklänningar. Vill gå på festival och konserter men har inga pengar, vill få reda på om jag fått sommarjobb för väntan går mig på nerverna och vill så jag resa. Jag vill mycket som mamma sa en gång för länge sedan. Typ tågluffa eller båtluffa. Bara åka iväg på obestämd tid och åka dit man känner för stunden. Men det får bli en annan gång för nu ska jag sova, har träningsmatch i morgon igen. Önska mig lycka till.