Hembygden
Publicerat den

 Bilder tagna lite snabbt från mitt fönster för några dargar sedan.
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Precis som många andra har jag haft fullt upp i skolan senaste veckorna och inte hittat tid till annat än att plugga, träna, äta och sova. MEN. Nu har jag äntligen haft min sista lektion i hela grundskolan, hur sjukt är inte det? Spelade även skol-DM idag för sista gången i IESK-tröjorna. Hade jätteroligt med ett härligt gäng tjejer och killar idag och imorgon samlas klassen på tågstationen med riktning mot Danmark och Köpenhamn! Spenderar sedan fyra dagar där nere med klassen och är tillbaka på lördag. Ni får ha det så bra sålänge och så hoppas vi på att jag får till massa fina bilder där nere som jag kan visa här sen!
 
- julia



Inledning på sommaren
Publicerat den

 
Bra torsdag. Har bokat en resa till Grekland med farmor första veckan på sommarlovet! Nu är det verkligen slutampen på skolan, har min sista helt vanliga dag i morgon. På måndag har vi spexfoto, på tisdag är det skol-DM i fotboll och på onsdag åker vi på klassresa till Köpenhamn! Har bara massor med roligheter framför mig och känner verkligen vilken bra sommar det här kommer bli!
 
- julia



I've got a plan, I've got an atlas in my hands
Publicerat den

- arkivbild på Ellen från slutet av förra sommaren -
 
Onsdag idag dåå. Mår lite bättre nu för förstagången på några dagar. Det har varit en relativt bra dag. Har lunchat på stan med ett gäng andra nior som gjort olika tjänster för skolan och "jobbat" under vissa händelser, provat balklänningar med Clara efter lunchen och åkte sedan tillbaka till skolan för att dansa vals på idrotten inför balen. Fikade på stan efter skolan med tjejerna för att fira Hanna och ge henne presenter och efter det köpte pappa och jag thaimat och åkte ut till landet och titta till stugan. Åkte tillbaka till stan för att kolla lite fotboll och sedan övningskörde jag igen! Supermegakul haha. Pappa fick sedan för sig att vara lite spontan så vi åkte till Slagstaglass och tog en bägare där. Helt klart en av sommarens höjdpunkter. Just nu snackar jag på skype med Hannister och snart ska jag gå och lägga mig, måste få ur mig denna huvudvärk! Ha det bra så hörs vi senare
 
Benjamin Francis Leftwich – Atlas Hands
 
- julia



Sjuk denna fina måndag
Publicerat den

 
Vilken härlig måndag med superfint väder! Och såklart ska jag vakna upp och må dåligt. Somnade om och stannade hemma från skolan. Mår fortfarande inte bra så det blir inte heller någon träning idag, suck. Har inte tid och ork att vara sjuk! Jag har bara tagit det lugnt, kollat på film och legat och läst i solen. Ska få lite plugg gjort också nu när jag endå inte har något annat för mig. Övningskörde för första gången igår också, guud så roligt det var! Körde runt på Balsta IPs parkering och tränade på att starta (hitta dragläget) och bromsa haha. Men det gick superbra och på onsdag ska vi köra igen! 
 
- julia



Härliga söndag
Publicerat den

Tre bilder från förra helgen!
 
Snart är ännu en helg förbi och jag har fortfarande inte pluggat någonting haha. Det blir stress-plugg idag helt enkelt. Igår hade ag match och efter det tog jag bussen till Mesta för att kolla Uniteds 99-lag som är med i Pingstcupen. Det var jätteroligt att kolla på dom, skitduktiga tjejer! Ska försöka städa lite idag hos mamma innan vi ska flytta över till pappa. Och när vi kommer dit ska jag övningsköra för första gången. Ahhhh!!! Håll er borta från isstadions parkering ni som bor i Eskilstuna säger jag bara haha. 
 
Lyssnar på Veronica Maggios album från 2011 och får flashbacks. Så jäkla bra album.
 
- julia



NY HEADER - igen
Publicerat den

Fixade till en ny header lite sabbt med en härlig bild på mig från förra sommaren. Ville ha en bild och med lite sommar känsla så är nöjd (för ett tag haha).
 
Tänkte sätta på säsongsfinalen av The Vampire Diaries nu, är så excited!! En av mina favorit serier. Kanske jag ska lägga upp ett inlägg med vilka serier jag tittar på/har tittat på? (Är serie-beroende, kommer typ chockas själv över hur många serier jag ser på haha) 
 
- julia
 



Härliga fredag
Publicerat den

Veckorna och tiden bara springer fram (vet att jag säger även detta väldigt ofta) och redan är det fredag igen. Om bara 2 och en halv vecka är det sommarlov, hur sjukt?? Har inte alls hängt med. Men, har massor med roligheter framför mig så jag klagar inte. Nu i helgen är det Pingstcupen här i stan och även fast vi inte ska ha något eget lag med så ska vi jobba och kolla fotboll hela dagarna och inget slår det! Idag var jag på slagstaglass med ett härligt gäng efter skolan och jag kan också bocka av att jag gjort alla nationella prov. Känns underbart. Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla film, kanske plugga lite. I morgon ska jag upp tidigt för match och efter det ska jag som sagt kolla på pingstcupen! Ni får ha en trevlig helg. 
 
Benjamin Francis Leftwich – See You Soon
 
- julia



nattvandring i stockholm
Publicerat den

 
Klockan 5 i lördags morse kände jag för att gå ut på en lite prommenad så jag drog med mig Ellen och kamerna. Himlen var jättefin och det var en skön prommenad. Just nu sitter jag och pluggar, har tre prov/läxförhör i morgon och jag är inte redo alls. Men får väl skylla mig själv som aldrig börjar plugga i tid. Det ska bli så skönt när allt är klart! 
 
- julia



Härligt väder, vackra träd & fina vänner
Publicerat den

 
..och jag fick vara med på en bild där uppe, trivs bättre bakom kameran haha.
 
Som sagt så var det jättefint i Stockholm och jag hade en riktigt rolig dag där!
 
- julia
 



låtsas och hoppas att det är sommar
Publicerat den

 
Åkte till Stockholm igår med Hanna och Ellen. Där mötte vi upp Mari och vi vandrade runt, drack milkshake, pratade och fotade. Kvällen och natten spenderades hos Eric tillsammans med massor av härliga människor. Hade verkligen en jätterolig dag/kväll! Älskar verkligen Stockholm, så himla fin stad och alla människor jag träffat är så himla mysiga!
 
Vi kom hem vid två idag och nu sitter jag på våran altan och pluggar SO inför ett prov. Har ätit ett stort fat med frukt och så har jag på mig favorithatten. Tyvärr försvann solen men jag tänkte låtsas att det är sommar i alla fall. Ikväll är jag och min lillebror hemma själva och jag ska stå för matlagningen. Vi får väl se hur det kommer sluta haha. 
 
Nina Nesbitt – Boy - Acoustic
 
- julia
 
 



Närsjö
Publicerat den

 
Denna lediga torsdag har jag spenderat på mitt absoluta favoritställe - Närsjö. Vårat landställe som jag vuxit upp i. Där träffade jag Ellen som jag inte träffat sen februari när hon var och hälsade på hos mig. Vi tog en lång promenad till Monas Närköp för att köpa glass bara för att vända igen när vi insåg att vi inte hade några pengar med oss. Vi har fotat, pratat massor och till och med tagit ett premiärdopp i sjön! I morgon ska vi och Hanna mötas upp på tågstationen för att åka upp till stockholm. Vi ska gå runt i våran fina huvudstaden och besöka kungsträdgården och alla körsbärsträd! På kvällen ska vi hem till Eric och fira att han fyller 17 år!
 
Idag fyller även Hanna år, har redan sagt grattis (flera gånger haha) men grattis igen och hoppas du hade en bra dag! Älskar dig!
 
- julia



plocka blommor
Publicerat den

 
Kort skolavecka denna vecka. Så himla skönt!! Har även varit produktiv för en gångs skull och pluggat och fått massor gjort. Idag mötte jag upp Hanna Tyden efter skolan och gick en stund på stan. Vi åt grillat, kollade avsnitt att favoritserien New Girl och köpte jordgubbar och världens godaste glass; Ben & Jerry's. I morgon ska jag ut till landet och träffa Ellen. Senaste var i februari så det ska bli jätterolig. Vi ska även ta ett premiärdopp vid stranden i Närsjö! Plockade lite blommor från tomten igår som jag dekorerade rummet med lite fint. 
 
Nina Nesbitt – Stay Out (musiktips från Clara)
- julia



livets teater lämnar dig tom och full av hål
Publicerat den

 
Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång som kent sjunger. Själv är jag bra på att både snurra och drömma. 



det bästa som finns
Publicerat den

Bild från förra året. 
 
Hade match idag och spelade för första gången i år på Årby IP. Och gud vad jag har saknat att spela där alltså, kändes verkligen som att komma hem. Idag stog Västerås IK som motståndare, ett riktigt bra lag. Trots att det var svårspelat på en ojämn och blåsig plan vann vi med 4-1. Jag fick även beröm och betyget bäst på plan så det kändes super! I morgon ska jag och pappa på kurs på körskolan, kan inte fatta att jag innom en väldigt kort tid kommer kunna sitta bakom ratten. Känns helt overkligt haha. Men det ska bli spännande.
 
- julia
 
 



it's not much of a life you're living
Publicerat den

Clarita.
 
Fredag idag med längtan om framtiden. Vill fota, fota, fota, springa barfota i grönt gräs, bada, sitta runt eldar med fina vänner och sjunga sommarvisor. Jag tror ni har förstått att jag längtar till sommaren haha.
 
Fikade i alla fall med tjejerna idag efter skolan, lika mysigt som alltid. Mötte sedan upp mamma och hämtade hem min balklänning! Är sååå nöjd. Kvällen hade jag tänkt spendera med mys och Vampire Diaries avsnitt som jag helt glömt bort att kolla på. I morgon blir det att ställa klockan för årets första hemma match på gammla kära hederliga Årby IP! Ska bli superkul. 
 
- julia



kjol, runda solbrillor och kizz
Publicerat den

 
Hade detta på mig idag, kanske inte syns så bra men som sagt, jag har precis köpt ett nytt stativ så det ska bli roligt att fota kläder och outfits mer! Kjol från BikBok som jag fick när jag fyllde år, 399kr. Linne och solglasögon från Gina. 
 
- julia



will you still love me when i got noting but my aching soul
Publicerat den

Nathalie i svart-vitt.
 
Denna torsdag bestod av skola och fotboll som alla andra torsdag i mitt liv. Det var en rolig träning och alltid lika roligt att spenadera mestadelen av min tid med det härliga gäng som mitt lag består av. Sen jag kom hem har jag slöat framför datan fast jag kanske skulle ha jobbat lite med skolarbeten. Veeeet att jag tjatar om det mycket nu men, det är endast 33 dagar kvar till skolavslutning och jag har aldrig längtat så mycket som jag gör nu! Vill ha sommar, sommar, sommar. Hade i alla fall kjol på mig idag. Det var mysigt. Har även beställt hem lite saker till kameran och jag vet att paketen väntar på mig hos pappa. Det är bland annat ett stativ så har tänkt börja fota mer självporträtt och outfits, hoppas ni kommer gilla det!
 
- julia



Ringar
Publicerat den

 
Åkte förbi stan en sväng idag innan jag cyklade hemmåt. Köpte ett gäng små nätta ringar som passar både på fingrarna och fingertopparna beronde på vilket finger haha. Riktigt nöjd faktiskt, har velat ha liknande ett tag nu. Från H&M för 40kr.
 
MGMT – Kids
 
(Tidsinställt inlägg)
- julia



Valborg & första Maj
Publicerat den

 
Idag är det alltså redan första maj. Spenderade sista dagen i april med mina bästa vänner. Vi åt jättegod mat hemma hos Clara, cyklade sedan till Hällby för att kolla på elden och se fyverkerier och träffa lite människor. Vi sov sen hos Clara och vid 2 idag tog jag cykeln hemmåt. Har inte fått mycket gjort idag fast jag lovat mig själv att ta tag i saker och ting. Men men, sprang i alla fall 6 kilometer hem till Clara för att hämta mammas cykel som Nathalie lånade igår så nöjer mig med det. Har också hunnit färga håret ljusare sedan jag skrev sist. Blev inte riktigt som jag tänkt mig och därför tvättar jag nu håret med silvershampoo som luktar man. Haha. Jaja, har sovmorgon i morgon så ska gå och lägga mig nu så jag är utvilad i morgon! Godnatt
 
- julia