dark
Publicerat den

 
Eftersom jag varit borta rätt så länge tänkte jag bjuda på lite fler bilder på mig i mörkt hår. Älskar det verkligen!!! (även om mitt hår växer i fett onaturlig takt så jag får utväxt efter typ en timma) 
 
Har faktiskt inte så mycket att skriva om så vet ej varför jag kände för att komma tillbaka???? Har bara massa bilder som lagt sig på lager och som jag vill visa haha...... Jobbar rätt mycket, har mycket i skolan och övrig tid vill jag typ träna eller vara med kompisar. Har dock börjat få värsta suget efter att fotaaaa, och har ju ny kamera (!!!!) så vill börja använda den mer. Och nu är det ju påsklov så ska verkligen försöka ta vara på tiden och göra mycket roliga saker. Ska även sova ut och vila upp mig inför sista rycket i 2an.true luv
Publicerat den

 
Ser ni skylten till höger på första bilden? Jupp det är jag. Helt lyriskkkkkk, dom är så sjukt jävla bra. Så tänkte att det var ett bra inlägg att komma tillbaka hit med. Vi åkte upp till Stockholm på förmiddagen i tisdags och köade sedan hela dagen fram till insläppet vid 18.30. Träffade så himla mycket härliga människor, älskar hur musik förenar.
 
Lägesupdate: sover för lite, har konstant huvudvärk, har massa plugg som samlas på hög på skrivbordet, övningskörning och teori, högskoleprov, sommarjobbsansökningar, bokade och planerade resor, flykter till annat (speciellt sommar), sug efter att fota och skapa. Älskar våren, förutom när det är som nu, med regn och skit och supermycket i skolan. Men planerar fina saker, läser fina böcker och har fina vänner <33 och lever på de dagar man vaknar med fågelkvitter och solen i ögonen.