Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort
Publicerat den

 
Sitter på min säng och hungrar ihjäl i väntan på att maten ska bli klar. Har haft studiedag vilket lett till att inget effektivt alls har blivit gjort men guds så skönt det har varit. Spenderade gårkvällen med mina bästa tjejer, vi bakade, pratade, firade och grät till en sorglig film. Precis som en tjejkväll ska vara. I morgon ska jag upp och jobba och på eftermiddagen bär det ut till landet en sista gång innan hösten och vintern kommer. Man kan känna att det är på väg nu, vädret börjar bli grått och mulet men jag ändå ser fram emot hösten.
 
- julia
 She said there must be more to life than this
Publicerat den

 
Det blir rätt lite bilder på mig själv i mängden av alla foton jag tar, eller i alla fall bilder där jag visar ansiktet. Nu har jag i alla fall gått en och en halv vecka i skolan och jag stormtrivs redan efter denna korta tid och det känns hur skönt som helst. Idag är jag egentligen träningsfri men ska ut en runda och ta tid i 2,5 spåret. Innan dess ska jag även stryka pappas skjortor haha. Trevlig onsdag allesammans
 
- juliaSkor Skor Skor
Publicerat den

Skor är något jag aldrig kommer få nog av. Efter en helg i huvudstaden läggs detta par till i min samling. Nike, hur sköna som helst och hur snygga är dom inte!?
 
 
 
- julia
 
 
 
 Stockholm kysser mig på kinden
Publicerat den

Efter en vecka med tidiga mornan och långa dagar i skolan tog jag tåget upp till Stockholm efter skolan i fredags och möttes upp av Antion. Spenderade natten hos honom och på lördagen stod shopping och Tele2 Arena invigning på schemat med mamma!
 
Vi dansade till Musik non stop och gungade i takt med undran om var vi hamnar här näst. 
Sen släppte dom ner vita papperslappar som fastnade både under skor och i toviga hår och vi stod tysta framför skälet där sommaren tar slut och Lars och Kent och Robyn var så jäkla bra. 
 
- juliaNya tider
Publicerat den

 
Sista dagen på sommarlovet är det alltså idag och denna helg har åter igen spenderats med Anton. Vinkade av honom på tågstationen i eftermiddags men lättare blir det inte fast vi nu gjort det flera gånger. MEN. I morgon börjar jag gymnasiet, så jag hoppas att jag har tre spännande och roliga år framför mig med nya människor, nya platser och framför allt nya upplevelser. Jag trodde inte jag skulle säga det här men jag är inte alls särskilt nervös inför i morgon och för första gången på länge känner jag mig redo. 
 
- julia<3
Publicerat den

 
 With flowers in my hair
Publicerat den

 
 
I fredags spelade jag debut match efter sommaruppehållet och i lördags rullade tåget mot Avesta där jag spenderade några dagar med världens finaste kille. Always together, never apart, maybe in distance but never in heart. Typ. Men han är så fin, min Anton. <3 
 
Att höstsäsongen i fotbollen har börjat får en att inse hur lite det är kvar av sommaren. Det man gick och längtade till i månader har plötsligt flygit förbi utan att man ens har märkt det och när frågan om vad man gjort under sommaren kommer på tal vet man inte riktigt vad man ska svara. Sen minns man, och vilken toppen sommar jag har haft ändå. om en vecka börjar jag gymnasiet och nu är jag mer redo än någonsin. 
 
- juliaAnd we danced
Publicerat den

 Sommar som den ska vara
Publicerat den

Igår kväll spenderades ute på Hannas mormors landställe tillsammans med henne, Ellen och Clara. Vi har verkligen fått pusslat för att få ihop det, alla har vi vart borta olika veckor och vi har inte hunnit ses mer än ett par gånger på hela sommaren. Och nu är det endast 1 och en halv vecka kvar av sommarlovet, hur sjukt är inte det? 
 
En nyduschad Julia packar väskan sittandes på golvet med benen i kors.
En supersnygg Corvette körde framför oss på lantvägen påväg ut till Slätviken.
Innan kvällsdoppet.
Vi lekte att vi var 13 igen och tog lite bilder på bryggan haha. Mina bästa tjejer. 
Och det var så himla fint där ute. 
 
Det är så här sommarkvällar ska spenderas. Med bästa vänner, sol och bad och långa nätter med prat ända tills gryningen. (Dock så var jag så trött igår att jag deckade haha men dom andra pratade på långt in på natten)
 
- julia