ELLEN
Publicerat den

 
Här är lite bilder från somrarna 2013 och 2014 som jag och Ellen har tagit. Alla var väldigt spontana men blev samtidigt himla himla bra. Blir så taggad på att börja fota/filma men har skrivit det så många gånger förut så tvivlar på att jag kommer ta tag i det den här gången heller... Håller i alla fall på med ännu en film nu så klipper och klistrar jag för fullt. Så småning om kanske jag lägger upp den här, det beror väl på hur nöjd jag blir haha.
 
 Fallskärm
Publicerat den

 
En av mina presenter jag fick när jag fyllde 18 var att få hoppa fallskärm!! Så en dag i somras åkte jag och min kusin till Västerås för att göra det och lite familjemedlemmar följde med för att titta på oss. Och det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Direkt när jag landat ville jag upp och hoppa igen så lär bli fler gånger i livet haha.
 YOUTH
Publicerat den

 
Från en fin sommarkväll på landet med Ellen för att bryta av mot den tråkiga vardagen som råder just nu. Kan väl inte direkt påstå att jag är speciellt upptagen med någonting men min "to-do"-lista fylls på för varje dags som går utan att någonting försvinner där i från hehe. Har som vanligt mycket att göra i skolan och med jobb och allt vad det innebär men har även massa saker hemma och privat som jag gärna vill ordna upp. Tillexempel rensa kläder, sortera papper, skriva ut mer bilder och fortsätta med albumen, läsa mer böcker, klipp och klistra på filmer osv. Vårterminen är snart igång på riktigt och jag väntar på studentmössa, balklänning, balbiljett, slutbetyg. Och just precis nu har jag för första gången inte panik när jag tänker på framtiden.