BRÅVALLA
Publicerat den

 
Igår kom jag hem från något som nog kommer vara årets höjdpunkt. Har sett så mycket bra artister, träffat så många nya härliga människor och festivallivet bjöd verkligen på allt; strålande sol, regn, åska och lera. Men det bästa av allt var ju faktiskt alla konserter man fick se och hela upplevelsen var verkligen över vad jag hade förväntat mig. 
 
Topp tre:
1. Veronica Maggio (+Håkan Hellström)
2. The Kooks
3. Ron PopeTurkiet
Publicerat den

 
Turkiet var härligt. Jättefint hotell, fin strand, god mat, härligt sällskap. Har varit hemma i några dagar och nu flagar jag och har jättetorra läppar. Men det var skönt att komma bort lite. Köpte bland annat skönaste/finaste byxorna som är med på några bilder ovan.
 sommarjobb och slagstaglass
Publicerat den

 
Har jobbat 5/6 dagar som gått på sommarlovet och dagen jag var ledig hade jag fullt upp på i alla fall. Jag ska jobba i morgon också och ska även försöka börja packa till Turkiet eftersom vi åker på torsdag. Igår spelade vi match mot serietvåan (vi ligger etta) och vann med 7-0 och jag fick göra en assist så det var roligt.
 
Idag åkte jag hem till Clara efter jobbet och mötte upp henne, Ellen och Elin. Vi tog en prommenad bort till Slagstaglass där dom köpte glass och så satt vi bara där i solen och hade det mysigt. Älskar sånt spontanhäng.Studenten
Publicerat den

(helt magisk bild, tagen av Ellen @ellenmarieberg på instagram)
 
Finaste Alicia tog studenten i fredags!! Åkte till henne direkt efter att jag hade slutat jobba och spenderade kvällen där med god mat och fika. Det hölls tal som fyllde mina ögon med tårar och allt var verkligen jättefint ordnat. Studenten är så jävla härligt och nu längtar jag som aldrig förr tills det är dags för mig. 
 sommarlov
Publicerat den

 
I torsdags fick vi sommarlov, och året som gått har gått fortare än någonsin. Vi välkomnade i alla fall sommaren på ett bra sätt och jag kan inte låta bli att sörja att jag inte kommer gå i samma klass som alla dessa härliga människor i höst. Vill spendera många sommarkvällar på det här viset.
 
Sam Smith – Stay With Me med doft av sommaren
Publicerat den

 
Älskar sånt här, vill spendera hela sommaren som vi gjorde i torsdagskväll. Härligt gäng, god mat, långa nätter. Och fint väder är ju bara ett plus. Det är då jag andas som bäst och lever som mest. Tänker att jag kommer ha så mycket tid i sommar, men samtidigt känns det inte som om jag har en ledig stund. Om en vecka åker jag till turiket (vilket ska bli så jävla härligt) och efter det väntar midsommar i Närsjö och sedan Bråvalla!! Har så mycket att se fram emot. Kan inte fatta att det är Juni och sommarlov om bara ett par dagar.