Sunne
Publicerat den

 
Var ju i sunne för två veckor sedan ungefär och då var ju min fotokompanjon Ellen med mig så det blev lite fotande. En bild på huset, en vid stranden och en på Ellen. Idag ska jag träffa Elin. Vi ska gå på stan och kolla runt lite och sen får vi se. Är träningsledig ikväll så det är skönt. Vi har ju dragit igång igen efter uppehållet (1 vecka, 2 för mig för jag inte var med på Gothia) och jag har ont i hela kroppen haha. Men träningsvärk är den bästa smärtan alltså, älskar det även fast jag kanske klagar. 
 
- juliaOh, this town kills you when you're young
Publicerat den

 
 
Har varit ute på landstället nu de senaste dagarna. Var även och såg på EM finalen i Stockholm i söndags med mitt lag men hejade på Norge så det var väl ingen höjdare när Tyskland vann haha. Och igår kom min kusin ut hit med sin Jetski som jag och min lillebror fick åka, och jäklar vad roligt det var! Efter det cyklade jag iväg på träning på världens obekvämaste cykel, och när jag kom hem igen drog jag och Ellen och Eric ut på fältet precis innan solen gick ner och stressfotade för att få till bilder i det fina ljuset, och shit vad nöjd jag blev. Har så himla mycket fotomaterial nu och det känns toppen. Nu längtar jag tills på fredag och varför kanske ni får redan på då!

- juliaBarretstown
Publicerat den

 
 
Här kommer bilder lite hur som helst från senaste veckan. Åkte ju på ett läger till Irland med Barncancerfonden och jag kan lätt säga att jag har haft en av det bästa veckorna i hela mitt liv. Jag har träffat så sjukt många fina och inspirerande människor, fått minnen för livet och bara gjort roliga saker hela dagarna. Det är sjukt hur man kan klicka med människor man bara känt i några dagar och hur nära man kan komma dom på så kort tid. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men har ett hål i mig utan dessa fantastiska personer och det kommer vara så konstigt att inte se dom varje dag, men samtidigt är jag så sjukt lycklig över att få denna möjlighet. Ni är bäst! 
 
- juliaLately
Publicerat den

 
Har jag inte en otroligt snygg vän? Hade en mycket trevlig dag ute på landet i söndags (förlåt för att jag åt alla dina skittles André haha). Åkte upp till lilla Sunne i måndags och hälsade på farfar. Ellen var med mig och vi hade det super i Värmlands skogar. Det är så himla fint där alltså! Vi gick även på vattenlandet som finns där och åkte vattenkanor och lekte att vi var 10 år igen, men kul var det i alla fall. Onsdagen och torsdagen har spenderats på landstället med en reunion bland oss tjejer som tog en båttur på kvällskvisten som slutade som alla andra gånger vi varut ute och åkt, med besinstopp så vi har fått ro hela vägen hem. Det händer verkligen varenda gång haha. I morgon flyger jag till Irland och blir borta en vecka. Kameran får inte följa men jag har med mig en engångskamera som får stå för bilderna. Har en spännande vecka med ett fullspäckat schema framför mig och jag hoppas att det blir bra. Vi hörs när jag kommer hem!
 
- julia
 view
Publicerat den

 
Äntligen lite ordentliga bilder från Köpenhamn. Dessa fyra är tagna från ett av fönstrena vi hade i vårat rum, så mäktig utskt vi hade alltså. Forever Dan Hostel om man ska till Köpenhamn igen någongång haha. 
 
- julia
 Sommar sommar sommar
Publicerat den

Har varit lite off den senaste tiden, både datorn och kameran har krånglat men nu fungerar allt som det ska (peppar pepparn haha) Men. The Script var så bra så jag kan inte ens beskriva det. Stod och grät och gungade där i publiken och det var så mäktigt. Grät några dagar efteråt också haha. Det var helt sjukt hur bra kontakt de hade med publiken, och det här är inte bara något man säger eller inbillar sig, men jag och Clara fick seriöst ögonkontakt med Danny (sångaren) under några sekunder. Dör. 
 
 
Sen har jag spenderat dagar i sommarstugan och kopplat vid stränder och träffat fint folk både på dagar och kvällar.
 
 
 
Ätit mycket god mat och cyklat mitt i natten har jag också gjort.
 
Idag väntar en photoshoot med the one and only André! Ska bli jätteroligt även om vädret kanske inte är på våran sida. Tur att det går att manipulera bilder att bli som man vill i alla fall haha. Ska strax börja göra mig i ordning så jag slipper stressa som en galning som det alltid brukar sluta med, är nämligen vädligt seg på morgonen. Ha en bra söndag och ett stort LYCKA TILL till alla lag som åker ner till Göteborg idag för att spela världens roligaste cup, Gothia. Speciellt lycka till till mitt lag!! Ni är bäst tjejer. 
 
- julia
 
 Livets teater
Publicerat den

Det är konstigt det här hur livet helt plötsligt kan ta så drastiska vändningar. Man kan gå från världens lycka till den värsta sorgen man någonsin upplevt, och den största sorgen av alla är väl ändå att se någon man älskar lida. Det är liksom inget som smyger sig på utan man dras ner på jorden snabbare än man kan blinka och verkligen allt kan rasera. Ibland kukar liver lite mer som min pappa sa idag, men man måste resa sig upp igen, kämpa. För livet är så fint och it's a shame att vissa inte får uppleva det.
 
Det har blivit väldigt mycket nattliga skriverier här på bloggen nu senaste tiden, kanske för att kreativiteten flödar som mest då, eller för att man blir lite modigare och vågar skriver mer. I morgon åker jag till Göteborg för att kolla på min lillbror som spelar Partille. Kameran hänger så klart med nu när det fungerar och jag kommer väl mest glida runt med Clara som lär få agera modell haha. Ska väl försöka sova nu, ni får ha det bra kompisar
 
 
- julia