Älsklingar
Publicerat den

 
Har senaste veckan blivit helt besatt av dessa killar?? Har lyssnat på deras musik ända sedan i höstas men har verkligen cravings att få se dom live nu!! Speciellt efter att ha sett videoklipp från deras konserter, och blir så ledsen när jag tänker på att dom var i Stockholm i november men att jag missade det. 
 
Här är i alla fall några favoriterOnsdag
Publicerat den

 
Idag har niorna på min gamla skola sin efterlängtade bal och jag kan inte göra annat än att tänka tillbaka till förra året och balen vi hade. Det var verkligen en himla rolig kväll och en upplevelse jag aldrig kommer glömma. 
 
Idag hade vi den sista riktiga dagen i skolan. Är ledig från skolan torsdag fredag men ska jobba vilket ska bli jättekul. På måndag har vi fysikprov, friluftsdag på tisdag och häng med klassen nästa onsdag. I morgon kväll väntar roliga planer som jag kanske skriver mer om sen.Lördag
Publicerat den

 
Sitter utslagen på altanen invirad i en sjal som kommer från andra sidan jorden, solbränt ansikte och trötta ögon. Jag har planer på att plugga men det finns så mycket annat som distrarherar mig, tillexempel musiken som spelar på pridefestivalen här i stan. Älskar att jag bor så nära stan att varje gång det händer något spännande så hör jag det ända till mitt rum.
 
Spenderade gårdagen med världens härligaste människor som jag lyckats hamna i samma klass som. Vi badade, solade, spelade fotboll och njöt av solen, men inte har jag fått nån färg inte. Skräll. Idag har jag jobbat hela dagen med ett annat härligt gäng och ser fram emot en till arbetsdag i morgon. Fick besök av mycket folk men det är då det är som bäst. 
 
Ni som inte redan gör det, lyssna på The 1975 och The Maine !! Bland det bästa som finns och bland de enda av mina favoriter som inte kommer till Bråvalla haha.Carpar ledig dag
Publicerat den

 
Tog sovmorgon idag och med alla lektioner inställda sitter jag på altanen i solen. Har fortfarande lite saker kvar att bli klar med i skola men idag ska jag bara vara. Få lite tid att andas ut, drömma mig bort för en stund innan verkligheten sliter tag i en igen. Jag hade så många planer förut, allt var så klart i mitt huvud vad jag skulle göra och bli. Men allt förändras och inget jag tänkte när jag var mindre blev en del av mig och ibland gör det mig lite ledsen. Samtidigt väntar nya äventyr och jag gör fortfarande upp planer i mitt huvud om hur allt ska bli och jag hoppas att jag är modig nog att följa dom. 
 
Llojd – Fel folk-
Publicerat den

 babbel
Publicerat den

 
Fick en tröja av Clara och Nathalie när jag fyllde år. Hade på mig den idag och så här fin är den. Förövrigt drunknar jag i plugg inför det sista i skolan samtidigt som jobbet börjar dra igång. Har en bok på 500 sidor att läsa ut tills i morgon och även en debatt att hålla på samhällskunskapen i morgon. Har redan börjat planera inför Bråvalla och försöker övertala en kompis att hänga på (DU VET VEM DU ÄR, FÖLJ MED PLZ). Behöver städa egentligen men livet kommer emellan. Snart har vi flyttat också vilket ska bli jättekul. Detta blev väldigt osammanhängande men men, nu vet nu lite vad som händer i alla fall.
 
Bastille – OblivionTumblr
Publicerat den

 
 
Har uppdaterat min tumblr lite till utseendet. Ta en titt http://bellavin.tumblr.comFödelsedagar och sånt
Publicerat den

 
I fredags fyllde en av världens bästa människor 17 år. Nämligen Hanna på bilden ovan. Vi har hållt ihop sedan vi var 8 år vilket är helt sjukt men samtidigt underbart. Så i lördags firade vi henne och mig tillsammans med de andra tjejerna. Så jävla bäst <3
 
Allergiprover har visat att jag är allergisk mot katt (gråter), hassel och björk. Jag har fått ny medicin och inhalator för att förhoppningsvis få bättre andning. Blodkärlet i armen har spruckigt efter blodprov som vi väntar på svar från så armvecket pryds av ett lila blåmärke. Mina dagar går åt till skola, träning och plugg och jag längtar så mycket till sommaren och kan inte riktigt fatta att det bara är 23 dagar kvar till sommarlov! (Ja, jag har nedräkning)
 
Bastille – OblivionTorsdag
Publicerat den

 
Förlorade den vanliga sovmorgonen vi har på torsdagar till nationella i Svenska. Hade dock bara lunch och en lektion efter det så slutade vid två. Gillar inte att jag vaknat upp två dagar i rad till regn och att man dessutom ska ha träning i det vädret. Tycker maj borde bjuda på solsken nu när alla kämpar det sista i skolan inför sommaren. 
 
För er som inte visste (vart har ni hållit hus?) har Kent släppt en ny skiva som är grym. Kunde inte förväntat mig något bättre av dom. Och skogarna är en av favoriterna. 
Kent – SkogarnaNike Roshe Run
Publicerat den

 
Bästa skorna jag någonsin köpt. Som att gå på moln och så jäkla snygga. Kommer knapp kunna använda andra skor efter det här haha. Dom rosa köpte jag i London och dom svarta här hemma på Stadium. 
 
Idag har jag sorterat viktiga papper i en mapp och jag vet inte om det är bra eller dåligt att vuxenlivet faktiskt närmar sig. Snart har jag gått ut 1an på gymnasiet fast det känns som igår jag hade beslutsångest inför valet av linje. Om en månad är det juni, om en månad har vi slutat skolan och jag har en hel sommar fylld av roligheter att se fram emot. Men än kan jag inte riktigt slappna av, de sista veckorna i skolan är fullproppade med prov om inlämningar. Men det ska man väl klara av. 
 -
Publicerat den

 
Idag var det coopertest i skolan, men det vill jag inte prata om så istället visar jag en bild från skogen vi sprang i. Helt magiskt, nån som vill stå modell om jag fotar där?? 
 
Är helt slut i kroppen pga pollen och förskylning, har flera prov och uppgifter som ska göras denna vecka, träningar och matcher att orka med samtidigt som man ska hinna med allt annat som livet bjuder på. Vet inte om jag berättat att jag (äntligen) köpt biljett till Bråvalla, så jäkla taggad fyfan. Fattar inte att det är juni om redan en månad. Har så mycket att se fram emot, livet är bra. 
 
The Maine – Love and DrugsDet sista av London
Publicerat den

 
Är faktiskt besviken över bilderna från London, jag trodde det skulle vara en bättre fotoresa än vad det var. Himlen var grå och skillde sig inte från byggnadernas fasader och det var människor överallt. Är dock rätt nöjd med bilderna som jag tog nere i tunnelbanan. Känns lite retro och det gillar jag. Men nu är jag i alla fall färdig med att visa bilder från den här resan.
 
 Ett Eskilstuna i Solnedgång
Publicerat den

 
Så här såg en liten bit av Eskilstuna ut igårkväll när solen stod lågt och gatorna var tomma. Vi såg Divergent på bio och dör vad bra den var. Boken hade fångats jättebra och det är jag så lättad över! Det värsta som finns är när en bra bok blir en dålig film.
 
Ni kanske tycker att bilder som det här är skittråkigt men det tycker inte jag. Vill bli mycket bättre på vardagsfotografering, oftast det som bli bäst enligt mig. Dock gör jag inte tillräckligt roliga saker i vardagen som är värdigt att visas upp här haha. Förhoppningsvis kommer det med sommaren och ledigheten.
 
Idag har jag jobbat min första dag på sommarjobbet, som har helgöppet hela maj. Det var verkligen superkul och jag känner på mig att det här kommer bli en riktigt härlig sommar.Valborg och ledighet
Publicerat den

 
I onsdags var det Valborg. Jag vaknade upp med jätteont i halsen och en röst som knappt fanns. Rösten kom och gick lite som den ville hela dagen och dagen därpå och jag mådde inte bra alls. Så Valborg firades lungt hemma med mamma, Ove, Anton och Calle, men det var mysigt det också. Torsdagen spenderades i soffan nästan hela dagen och måendet igår var inte mycket bättre det. Men idag mår jag bättre. Har pluggat och ska snart hoppa in i duschen för att sen göra mig i ordning för bio ikväll. Och för er som inte har lyssnat på The Maine GÖR DET!!Tekniska Museet
Publicerat den

 
I måndags var vi på Tekniska Museet med skolan inför vårat nästa och sista projekt på tekniken nu i 1an. Vi hade egentid där, en guidad tur och så såg vi en 4D film.