Fotboll
Publicerat den

På lördag är det dax för första träningmatchen för i år och igår tränade jag ute för första gången i år. Vill verkligen att detta år ska bli till mitt för förra året gick verkligen inte min väg. Nytt för i år är också att jag och några till i mitt lag har skrivit över oss till våran sammarbetsklubb Triangeln som behöver lite hjälp med spelare. Detta innebär då att vi kan spela matcher med både våran förening och Triangeln så det känns jätteroligt och bra!  På lördag är matcherna med dom så det ska bli spännande.
 
Ikväll står pluggning på schemat och ska försöka lägga mig tidigt och få en godnattssömn! 
 
- julia



Sälen 2013
Publicerat den

 
Så, här är lite bilder från min sportlovsvecka. Kom hem runt 4 igår och satt sedan resten av dagen och halva natten för att färdigställa en engelskauppsats. Idag hade vi halvdag (prefekt start efter lovet haha) och nu har jag precis kommit hem från en träning. Ska väl äta snart och sedan hoppa in i duschen. Tänkte fixa till någon god fruktsallad och te lite senare framför Top Model! Ha det braa
 
- julia



I miss you just a little bit too much
Publicerat den

 
Njuter av en härlig vecka i fjällen. Kommer uppdatera mer senare med bilder här ifrån! Kram på er och hoppas ni haft ett rba lov!
 
DJ Pauly D – Back to Love (feat. Jay Sean)
 
- julia



Tävling - Tema Svartvitt
Publicerat den

 
Jag är med i en tävling hos http://fotogeniquee.blogg.se/ där temat är svartvitt. Detta är mitt bidrag! I brist på fint väder och tid så fick det bli en redigering på en gammal bild från i sommras. Det var en fin dag med en fin vän. Längtar till sommaren mer än någonsin nu. Ha det bra allesammans och förlåt för dålig uppdatering... Jag åker till sälen på Söndag så kommer förhoppningsvis ta lite bilder där uppe!
 
- julia
 
 
http://fotogeniquee.blogg.se/2013/february/fototavling-tema-svartvitt.html
 
http://www.sheinside.com/



I bet you look good on the dancefloor
Publicerat den

Hejsan! Tisdag idag då. Kom hem från träningen för en stund sedan och har duschat och sitter just nu och äter yogurt och tittar på champions league. Hade muntliga nationella idag och det gick sådär... Jag var först ut ovh det var lite nervöst och jag viste inte rikitigt hur vi skulle göra men men. Det gick helt okej i alla fall. Nästa vecka är det lov och ska vi spendera hela veckan i Sälen! Är jättetaggad och det ska bli så kul! Åh är lite nervös för nu ska jag söka till gymnasiet! Önska mig lycka till!
 
Arctic Monkeys – I Bet You Look Good On The Dancefloor
 
- julia



Made of stone
Publicerat den

 
Hejsan hoppsan lillebror! Har haft full rulle den här helgen med Ellen som varit här så har inte haft tid att skriva. Hon är fortfarande här men tar mig lite tid att skriva endå. Hon har studiedag i morgon och ska med mig i skolan halva dagen och det ska ju bli roligt och interesant haha. Sen efter det åker hon hem i morgon eftermiddag.
 
I fredags när hon kommit åkte vi en sväng förbi Clara och var där på kvällen tillsammans med Hanna, Clara och Ellen. Igår var vi på Tuna Park och sedan kollade vi på Melodifestivalen. Idag gick vi på stan och fikade med hennes morfar som vor här i staden. Nu ska vi båda plugga lite grann och sedan blir det det vanliga söndags fixet med att tvätta håret, måla naglarna, packa väskor osv.
 
Matt Corby – Made Of Stone
 
- julia



mitt i snökaoset står jag i skinnjacka
Publicerat den

 
Okej, glöm att jag skrev förut om att snön höll på att försvinna för nu har det snöat konstant i tre dagar här hos mig och snöflingorna är stora som golfbollar! Så nu får vi väl räkna med att den ligger kvar ett tag till. Igår hade vi vårat första nationella prov. Det var svenska läsförstelse och det gick mycket bra faktiskt. Lite maffigt när man tänker på att alla nior i hela sverige sitter exakt samtidigt och skriver exakt samma prov. I morgon är det dax för delprov 2 i svenska och det är skrivuppsatsen. Lite nervös inför det så ska snart sätta mig och plugga olika texttyper. I morgon kommer min kompis Ellen från Gävle och ska vara här över helgen, ska bli så sjukt roligt!! Ha det bra allesammans och lycka till ni som ska göra nationella proven.
 
- julia



CLARA 16 ÅR
Publicerat den

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är Claras födelsedag! Hon är en av mina bästa vänner och även en av mina trogna modeller som ställt upp när jag velat fota haha. Hoppas du haft en jättebra dag och att du tyckte om lappen vi satte på ditt skåp. (Men vi går ju på engelska skolan så den där fina lappen jag kämpat med var det såklart någon lärare som tog bort...) Jaja, du hann se den i alla fall! Puss på dig
 
- julia



Nationella prov!
Publicerat den

I morgon är det dax för första nationella provet för oss nior. Det är läsförståelse i svenska och jag är faktiskt inte alls nervös. Känns som det kommer gå bra och att jag är väl förbered. Tack vare min svenska lärare som jag tycker bra om. Provet håller på i 3 timmar och 20 minuter och efter det får vi sluta för dagen. Då ska jag ner på stan med tjejerna och köpa lite födelsedagspresenter och sedan ska jag fika med Hanna Tyden och ge henne hennes födelsedagspresent haha. Mycket födelsedagar (mest försenade hehe), men tycker det är kul att köpa saker till andra. Till alla er som också ska skriva nationella i morgon önskar jag er lycka till och till er andra ha en skön dag i morgon utan prov och annat som kan stressa upp en!
 
- julia



you can't fly unless you let yourself fall
Publicerat den

 
Snart är det dax för veckans top model Sverige program och innan dess ska jag fixa till lite té och knäckemackor. Trodde aldrig jag skulle säga detta MEN, har helt förälskat mig i Justin Biebers album Believe i akoustik verision. Så. Himla. Bra. Bilden är från midsommar för 2 år sedan. Tycker den är fin, synd bara att det inte var så varmt så man kunde haft någon fin sommarklänning. Hade gjort bilden ännu finare.
 
Justin Bieber – Fall - Live
 
- julia



Världens bästa tjejer
Publicerat den

 
Spelade som sagt hokey igår med fotbollslaget och samarbetslaget Triangeln. Det var verkligen svinroligt haha! Idag hade jag styrke träning, kallad Crossfit, dirket efter skolan och det var ett roligt men tufft pass. Kommer ha en rejäl träningsvärk i morgon men det är egentligen bara skönt. På onsdag har jag första Nationella provet som är i Svenska och är lite nervös haha. Men det kanske man ska vara för att det ska gå bra. Och på fredag kommer min kära Ellen hit från Gävle för att hälsa på! Längtar så jag döör. Du är bäst min vän. Har föresten valt till Gymnasie nu, inte bekräftat ansökan men är på god väg. 
 
(Bjuder på en riktig sportkänsla låt och drömmer mig bort till gamla sommarminnen)
Game On – För alla oss (Radio Edit)
 
- julia



nothing's sweeter than summer time
Publicerat den

 
Godmorgon allesammans! Ligger i sängen med Hanna och har precis kollar på nyaste Vampire Diaries avsnittet. Om ca en halvtimme kommer mamma och hämtar oss och så ska jag fira min kusin som fyller 6 år! Igår var jag på stan med mormor och kollade på balklänningar och det blev faktisk så att jag köpte en. Den ska sys in och fixas lite så jag visar bilder nästa vecka när jag fått hem den. Bilderna är från förra sommarens årliga släkt träff som var i Göteborg. Det var så himla fint där. En saknad vän och syssling ser ni också på bilderna. Lite senare idag ska jag spela hokey med fotbollslaget, det ska bli jätteroligt haha!
 
 
- julia
 
 



Ny Header, och tack
Publicerat den

Jag är omöjlig alltså. Ni läser en blogg som tillhör människan med världens största beslutsångest. Kommer säkert ändra mig snart igen haha. Jaja denna får duga så länge.
 
Vill passa på att tacka alla runt om kring mig för att ni är så fina vänner och för alla er som berömmer min fotografering. Det betyder mer än ord kan beskriva och gör så att jag vill utvecklas ännu mer för varje dag som går. Och jag försöker verkligen bli bättre hela tiden. Tar åt mig inspiration och tips och lär mig nya knep med kameran. Nu längtar jag till sommaren och sol. Jag vet inte vad det är men jag blir inte alls lika inspirerad att fota på vintern men jag passar på när det är fint väder som det var idag. Men åter igen, TACK <3
 
- julia



Snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans
Publicerat den

 
Idag kikade solen fram! Det var kallare i luften men jag tycker att solen alltid piggar upp oavsett. Sprang ut med kameran i handen dirket när jag kom hem för att hinna få lite bilder innnan solen går ner haha. Snart ska jag dra iväg på träning och ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova ut. Är så sjukt trött nu för tiden så känner att jag verkligen behöver det. Ha en fin fredag och en bra start på helgen allesammans.
 
- julia



Fotobok
Publicerat den

 
 
 
 
Några dagar innan jul beställde jag hem en fotobok från Photobox.se! Har tänkt visa den tidigare men har inte haft tid att ta hyfsade bilder. Fick inte riktigt till ljuset som jag ville men de här bilderna får duga. Har länge velat göra en sådan och blev verkligen jättenöjd! 
 
 
- julia