Mycket Grace
Publicerat den

 
Har läst klart boken om Hazel Grace Lancaster, grät tills kudden var dränkt av tårar, ögonen svullnat och tills jag fick grymma värkar i huvudet. Hur ska man klara av filmen??? Och framför allt, hur ska man orka vänta tills Juni då den kommer ut???? Har fastnat för låten Grace av The View nu också, väldigt passande.
 
Hade skinnjacka på mig idag, vilket kanske inte ett av mina smartaste beslut. Hade också sista MMA-passet idag men både jag och resten av laget hoppas på att det blir fler pga bästa träningen någonsin typ. Förövrigt har jag engelskaprov och spanskamuntligt denna vecka och känner bara ööööhhh. Blev inte ett dugg uppvilad av att ha lov haha. Bjuder även på en fin bild på mig och Nathalie.
 
The View – Grace



en dans med svåra steg
Publicerat den

 
Pratade med en fin och saknad vän på telefon i går. Och förhoppningsvis sitter hon på tåget ner till Eskilstuna nästa fredag. Suktar efter sommaren så att det gör ont, men samtidigt kan jag inte fatta att det faktiskt inte är så himla långt kvar nu. Vill ha sol och kunna bära hatt och runda solglasögon. Jag vill färga håret några nyanser ljusare utan att utväxten blir helt grådaskig och jag vill få fräknar och bruna ben. Jag letar inspiration överallt men kan inte förmå mig att hitta någon.



for knowing nothing I sure thought I knew it all
Publicerat den

 
Minns ni fotoboken jag gjorde förra hösten? Undrar vart den har tagit vägen alltså. Ännu ett fall när något försvinner helt plötsligt, kanske märker man inte att man lägger bort det, och när man inser att det är borta kan man inte hitta det någonstans. Rätt synd, den var fin. 
 
Idag har vart ännu en oproduktiv dag. Har handlat potatis åt mormor, låtit henne skriva in ett recept i en bok jag fick i julas och sen har jag även tittat på två filmer, Stuck in love och A Cinderella Story: Once upon a song. Har också börjat läsa boken The fault in our stars som damp ner i brevlådan igår. Mitt knä gör ont men var ute och sprang idag ändå. Och eftersom kreativiteten slår till runt 10 på kvällarna så kommer jag antagligen sitta uppe sent och göra något som jag tänkt mycket på och som jag velat göra väldigt länge. Kanske får ni reda på vad någon gång. 
 
- julia



Ett fynd
Publicerat den

 
Idag sken solen riktigt stark, något som inte hänt på ett tag och som jag har saknat. Är verkligen redo för sommar och sol och allt som hör till. Så snart hoppas jag på att få börja använda mina solglasögon, vilket nog är en av de bästa vårkänslorna. Solglasögon är något jag har mängder av då det precis som skor och väskor är något jag inte kan få nog av även fast det kanske är lite onödigt haha. Anser ändå att dessa är förra årets bästa fynd då de kostade 5 kr (FEM??!) när Monki-butiken här i Eskilstuna skulle stänga och sålde ut allt. Plus att de är jättefina och att jag använder de flitigt. 
 
Lyssnar i stäck på Ed Sheeran – Lego House och kan inte få nog. Himla bra låt så ta för er om ni inte redan hört den.
 
- julia



Valentine's
Publicerat den

 
Åkte upp till Stockholm efter skolan i fredags och Anton mötte mig på stationen. Sedan gick vi till en restauran där Anton bokat bord. Super mysigt och jättegod mat! Och när vi kom hem till honom lite senare på kvällen väntade en bukett rosor och champanj på oss. Älskar dig mitt hjärta <3 
 
- julia
 



Bråvalla?
Publicerat den

 
Idag har jag studiedag (igen, så himla skönt) så har inte gjort många knop idag inte. Förutom ett återbesök hos tandregleringen i morse har jag städat huset åt pappa som kom hem från Thailand igår och tittat på filmen Clueless. Igår hade vi den årliga hockeymatchen med fotbollslaget och jag fick agera målvakt. Riktig rolig aktiviet faktiskt!
 
Har också börjat spekulera i om man ska åka på Bråvalla nu i sommar eller inte?? Det kommer komma så sjukt mycket bra artister så jag vill typ börja gråta men samtidigt är det ju det här med sommarjobb vilket inte kommer vara så lätt att ta ledigt ifrån... Åhh vilket dilemma haha. Men får se hur det blir, skulle i alla fall vara grymt roligt att åka på. 
 
- julia



Lite Nytt
Publicerat den

Löpartights från H&M För 299kr/sminkborstar från H&M 59kr st./Puder från Maybelline New York 119kr.
 
Egentligen har jag ju tänkt spara varenda krona tills vi åker till London men kunde inte låta bli att köpa lite nödvändigheter här om dagen hehe. Är supernöjd med allting!
 
- julia



Böcker
Publicerat den

 
Lite tomt här på bloggen nu igen. Har sovmorgon i morgon så har tänkt fota lite nya inköp som gjorts i veckan. Har haft två lediga dagar från skolan nu tisdag och onsdag, har haft planer på att blogga och fota saker och plugga och allt möjligt annat. Vad tror ni jag har gjort? Legat i soffan i pyjamas hela dagarna och tittat på tv och myst med katten lol. Dock har jag tränat båda kvällarna men det är typ så långt jag har kommit. Hade utvecklingssamtal idag och efter det gick jag bara en liten sväng på stan i väntan på bussen. 
 
I söndags beställde jag dessa två böcker från adlibris.com, mitt boksug har börjat komma igen och det känns så himla roligt! (Tackar Ruby Red boken som var såå bra). Dessa två böcker är båda skrivna av John Green och är man en tumblr nörd så ser man citat från hans böcker överallt på den hemsidan. Har alltså velat läsa dom hur länge som helst men aldrig tagit tag i att faktiskt köpa dom. Fick en kick nu när jag sett trailern till The fault in our stars som kommer på bio till sommaren och ville förstås läsa boken innan filmen kommer ut. Så ja, nu väntar jag på att de ska komma och under tiden har jag fått låna en bok av Hanna (www.hannafeliciaa.blogg.se) att läsa, nämligen Divergent som också filmatiserats och kommer ut på bio i slutet av mars. 
 
- julia



Hanna Clara Nathalie Ellen & Jag
Publicerat den

 
I lördags möttes vi upp hos Hanna för att laga mat och mysa med tjejkväll. Ellen är inte med på bilderna då hon hade match och kom lite senare. Vi lagade fläskfilé med klyftpotatis och morötter i ugn och mmmmh vad gott det blev. Riktiga mästerkockar alltså. Vi satt bara och pratade i timmar som vi alltid gör, snacket tar aldrig slut haha. Sedan drog vi oss mot vardagsrummet där vi tittade på The Conjuring (skräckis) och åt chips med dipp, godis och popcorne. Clara hade även gjort världens godaste Cheesecake som vi också smaskade i oss. På morgonen vaknade vi runt tio och då öppnade Clara sina födelsedagspresenter från oss medan vi åt frukost och tittade på filmen The First Time (romatisk komedi typ). Jättemysig och behövlig kväll/natt/förmiddag med de bästa tjejerna som finns. 
 
- julia