Nytt igen
Publicerat den

Ny header igen hehe. Jaja, ni får stå ut med mig! Har kollat på let's dance nu och hade strax tänkt hoppa in i duschen. Kommer inte uppdatera någonting denna helg eftersom jag är på träningsläger. Har nästan hela nästa vecka uppbokad och är jättetaggad till ett välförtjänt lov! Lämnar er med lite låtar som spelas flitigt på min lista. Puss!
 
OneRepublic – If I Lose Myself
 
Frank Ocean – Lost
 
Paramore – Still Into You
 
Hudson Taylor – Battles
 
- julia



Böcker
Publicerat den

 
Om ni inte redan visste det så jag är en väldig bokslukare. Fick hem dessa fyra böcker för några dagar sedan så tänkte bara tipsa lite. Jag har ju börjat titta på serien "The Carrie Diaries" och de två böckerna i översta bilden är böckerna som den serien är baserad på! Tyckte det kanske skulle vara kul att läsa de också. The Indigo Spell är en fortsättning på en spin-off serie jag läst. Läste tvåan i Thailand och längtat ihjäl mig tills denna skulle komma ut. Så jäkla bra! Bloodlines heter serien. Och så den minsta, men kanske mest värdefulla boken som låg i paketet. Att välja glädje. Min bästa vän läste den nu bär hon med sig den över allt hon går för att den var så bra. Den fick henna att helt ändra uppfattning om världen och alla människor omkring henne så jag kände att det kanske skulle vara bra att läsa den. 
 
Ni får ha en härlig påskhelg och ett bra lov!
 
- julia



Påsklov!
Publicerat den

 
Ett härligt påsklov ligger framför mig och i morse inledde jag det med en god frukost. Vädret har bjudit på massvis med sol denna vecka och jag hade lockigt hår igår bara för att. Fina vänner och en biltur i solskenet ingick också i gårdagen. Åt även påskmiddag hos farmor! Idag har jag storstädat och tjänat pengar och ätit våfflor hos mamma. I morgon ska jag cykla ut till mesta (helt andra sidan stan) för att möta upp fotbollslaget. Vi ska ha träningsläger, bara här i stan. Sova på hotell och cykla till och från plastgräsplanen vi ska träna på. Lägret avslutas sen med träningsmatcher. Det ska bi jätteroligt! Så packa till det måste jag göra och sedan hade jag tänkt titta lite på Let's Dance ikväll. Glad påsk på er! 
 
- julia



Spelar pappas skivor
Publicerat den

I julklapp fick jag oväntat en LP skivspelare. Blev överlycklig och har sedan dess spelat massa gamla skivor i bakgrunden till att jag gör.
 
Hade halvdag idag igen som sagt. Åt påskbufé på skolan och drog sedan ner på stan med Clara och provade skor till balen. Tror jag hittade det paret jag vill haaa. Nu är det endast 4 lektioner och en dag kvar innan lovet börjar och jag längtar så jag dör. Har en inlämning tills i morgon så blir väl att jobba på den ikväll, blev ingen pluggning med Ellen idag efter skolan haha... Vi ska ta det på fredag istället när vi är lediga hela dagen.
 
Miriam Bryant – Push Play
 
- julia
 



Goldie
Publicerat den

// Två halsband från H&M för 99kr //
 
Fick med mig två halsband hem idag. Riktigt nöjd. Hade halvdag idag pågrund av utvecklingssamtal så har halvdag även i morgon. Åkte ner på stan med tjejerna idag och åt gott på MIng Palace och kom hem från träningen för en stund sedan. Nu sitter jag här, har tagit fula bilder i dåligt ljus på halsbandet haha, dricker te och äter en god fruktsallad bestående av jordgubbar, banan och mandarin. I morgon efter skolan ska jag hem till Ellen och få lite plugg gjort. Ni får ha det så bra och sov gott vänner
 
 
- julia



Details.
Publicerat den

 
Har ju flyttat med mamma. Allt är inte klart i mitt rum än men här är några detaljer från det! Älskar min spegel och tavlan på Mailyn Monroe som jag inte riktigt vet vart jag ska ha än. Kanske visar bilder på hela rummet senare när det är klart. Ska även göra om mitt rum hos pappa så ni kan vänta er mycket bilder från det haha. 
 
- julia



Söndag.
Publicerat den

Ny header igen. Att jag orkar haha. Vi får se hur länge denna blir kvar. Idag sov jag ut. Gick och la mig runt halv 11 igår helt däckad. Åt en lätt frukos, tog en promenad i det fina vädret och gjorde sedan i ordning lunch. Snart ska jag packa väskan inför en vecka hos pappa. Har halvdagar på både tisdag och onsdag och på fredag är jag ledig eftersom det är långfredagen. Känns som det kommer bli en väldigt härlig vecka. Är nästan helt frisk nu så imorgon blir det träning igen efter en hel vecka utan den. Ska bli skönt att komma igång igen. Hoppas ni haft en trevlig helg och att ni får en hälig ny vecka. 
 
- julia



If you close your eyes, does it almost feel like nothing's changed at all
Publicerat den

Det var jättelänge sedan jag hade en riktig photoshoot med någon. Här är fina Malin från i höstas. 
 
Att sova är bland det bästa jag vet och det har det inte blivit mycket av inatt. Fikade med tjejerna i går eftermiddag och kom hem runt 6 då middag med mamma, farmor och morbror väntade. Provade farmors finfina röda kappa och kände mig som rödluvan och sedan drog jag spontant ut och hänge med ett härligt gäng hela natten. Kom precis hem igen och senare ska jag på bio med tjejerna!
 
Bastille – Pompeii
 
- julia



You've got the light to fight my shadows.
Publicerat den

 
Senaste dagarna i bilder från min privata instagram. Livet känns rätt bra just nu och snart väntar en välförtjänt helg. Lovet är om bara en vecka och våran klassresa är bokad. Det ska bli så jäkla kul! Vi ska till Köpenhamn och hitta på roligheter. Håller också på att smida planer om hur jag ska fixa ihop två kompisar som skulle passa jättebra tillsammans haha. Fullt upp alltså. Snön som föll igen nu för någon dag sen har smält bort men det är fortfarande väldigt, väldigt kallt. Våren du kan ta och komma nu, tack! 
 
- julia
 
 
 
 



Pretty Little Liars
Publicerat den


Trevlig onsdag! Jag går mot bättringsvägarna och orkade vara i skolan hela dagen idag. Gjorde klart sista delen av nationella och sedan var det bara vanliga lektioner. På idrotten höll jag, Hanna och Nathalie i uppvärmningen haha... Det var kul. När jag kom hem satte jag på sista avsnittet av Pretty Litte Liars i säsong 3 och guuud så bra det var!! Längtar tills det startar igen. 
 
- julia



Och jag kan älska dig som den där elden
Publicerat den

Drog mig till skolan i morse för nationellt prov i fysik. Gjorde provet och snora som fan och åkte sedan hem igen. Har inte gjort något effektivt av min dag alls, bara druckigt varmt och kollat avsnitt av New Girl. Kollade på den serien förut men slutade av någon anledning så för någon dag sedan tog jag upp det igen och nu har jag sett några avsnitt. Tycker det är jättebra haha. Nationella provet fortsätter ju i morgon så får se om jag piggnar till och orkar med morgondagen också... Nu hade jag tänkt gå och baka något gått! Puss
 
- julia



New York, I love you
Publicerat den

Bilder från New York när jag var där med familjen hösten 2011! Längtar tillbaka
 
Här sitter jag och gör precis allt annat än det jag borde göra. Plugga fysik. I morgon är det dax för nationella i NO och jag känner mig inte alls säker. Men ändå så pluggar jag inte haha... Jaja, i kväll står i alla fall top model på schemat och så ska jag försöka hinna duscha. Förskylningen ger sig inte utan blir bara värre. Får se hur mycket jag orkar med i morgon. Ha det bra och lycka till till alla 97or där ute! 
 
- julia



Sommar fint
Publicerat den

 



Nu minns jag, jag förstår inte livet
Publicerat den

 
Söndag idag. Har jättemycket i skolan och nästa vecka är det nationella prov i NO men konstigt nog är jag inte stressad över någonting. Ska lite senare hem till farmor som fyller år och fira henne med resten av släkten. Mys! Är för övrigt så förskyld så jag vet inte vad. Skulle egentligen spelat fotboll hela dagen igår och sedan match idag med det blev inget för mig på grund av det. Har börjat kolla på serien The Carrie Diaries, därav den sjuka längtan till New York haha. Åååh vill bara kunna dra iväg. Göra lite som jag vill. Och så längtar jag till sommaren också. Kom kom kom! Ha en härlig söndag allesammans.
 
- julia
 



Det kommer aldrig vara över för mig
Publicerat den

 
 
Håkan Hellströms nya låt kom ut för några dagar sedan och jag har inte kunna sluta lyssna. Så. Jäkla. Braaaa.
 
- julia
 



Mina drömmars stad - New York
Publicerat den

 
Har varit där en gång men kände inte riktigt att jag fick ut allt jag ville där ifrån. Ju mer jag ser på TV serier och filmer och bilder från Manhattan, desto mer längtar jag tills nästa gång jag får uppleva det igen. Slängde ihop ett slarvigt collage och några av bilder här ovan tog jag själv när jag var där. Kan man vara kär i en stad? I så fall är jag det. 
 
- julia
 



Känn ingen sorg
Publicerat den

 
Blev överlycklig när jag fick reda på denna nyhet. En film baserad på Håkan Hellströms låtar! Kan man göra något  mer fantastiskt? Undrar det jag. Har har ni trailern i alla fall! 
 
- julia



Man måste dö några gånger innan man kan leva
Publicerat den

 
Vet inte om jag har visat dessa bilder förut men i brist på annat lägger jag upp dom nu! Tagna vid olika tillfällen, den första i Göteborg när vi hade släktträff och bodde så himla himla fint i Shalmers studentstuga och den andra när jag var på väg hem till en fin vän och det var fult väder. 
 
 
- julia
 
 
 
 



Shame on me
Publicerat den

Har inte bloggat på jättelänge... Har haft fullt upp men läxor, pluggning inför NO nationella och så har jag hunnit med att flytta med mamma! Trivs jättebra än så länge och tänkte visa lite bilder sen när allt är klart. Glömde kameran hos pappa så har inte kunnat fota någonting denna vecka och har därför inte känt någon lust till att blogga. Spelade match i morse och ikväll ska jag kolla på melodifestivalen. Har känt min jättetrött och seg i kroppen hela veckan så ska ta det lugnt. Är själv hemma också. Skönt. Funderar på att fixa en ny design. Jaja vi får se hur det blir. Ha det bra
 
- julia



Vårkänslor och solnedgång
Publicerat den

 
Fin dag idag som gav en fullt med vårkänslor. Snön har börjat smälta och klär inte längre trädtopparna glittriga. Har spenderat nästa hela dagen ute med frilufsdag, prommenerat och pratat med vänner. Tog en fika med två trevliga grabbar efter vi slutat och gick sedan en stund på stan med Hanna. När jag kom hem lyste solen fortfarande så jag passade på att ta en prommenad för att rensa tanka och fota lite. Är borta hela dagen i morgon i Nykvarn för att spela en miniturnering med Triangeln. Första matcherna för i år så är lite nervös med det ska bli jätteroligt!
 
- julia