boys n' roses
Publicerat den

 
 
Vaknade upp till ett sms från pappa som skrivit att han hade en fungerande kamera hemma hos sig. Lyckan som steg i mig då kan jag knapp beskriva, blev helt euforisk. Tomrummet min älsklig lämnade efter sig fylldes snabbt igen och jag är bara galet glad att jag kan fota igen. Men nu vill inte datorn sammarbeta så jag får inte över bilderna i alla fall haha.. Tänker nog fortsätta använda min engångskamera bara för att jag tror och hoppas att bilderna man får utav den blir lite retro och indie-pop kind of style så är nyfiken på resultatet. Planerar nu även lite fotosessions med min kompanjon Ellen tills nästa vecka då vi ses ute på landet. Inspirationen bara flödar i mig nu och jag längtar längtar längtar.
 
Lune – Boys n’ Roses
 
- juliaVakna Nätter
Publicerat den

Åter igen har klockan slagit över midnatt en kväll som denna då jag verkligen behöver sova. Iställer sitter jag och pular på designen på bloggen, inspireras av allt fint på Tumlbr och söker efter billiga flygresor till Paris (och till resten var världen för den delen). Längtar bort bort bort. Min ålderskris har kommit alldeles för tidigt och jag önskar bara att jag kunde njuta och leva i nuet men det går inte när beslut om framtiden hela tiden gör sig påminda. Egentligen ska jag väl inte oroa mig för att inte få uppleva världen men är så rädd att jag kommer bli en sån som fastnar så djupt i sina drömmar och tankar att man inte kan slita sig från det och leva ut det i sin verklighet. Det är så himla lätt att fastna där, bara glida med och så vips så har hela ens liv försvunnit. (Säger ju att jag har ålderskris) Och folk bara skrattar åt mig när jag tar upp saker som detta. Förstår dom dock, en 16-åring kanske inte borde tänka så här. Å andra sidan tycker jag att ålder bara är en siffra, inte något som definerar en person och dess åsikter och värderingar. Typ att man kan vara ung när man är 70 och gammal fast man är 20. Så vem vet, jag kanske är 50+ egentligen?
 
 
- juliaKöpenhamn och ännu mer prat om The Script
Publicerat den

 
Det har blivit mycket mobilbilder den senaste tiden men ville lägga upp några stycken från klassresan i Köpenhamn i alla fall. Vi bodde hur fint och bra som helst och på rummet hade vi inte bara ett utan två sånna där häliga fönster som man kan sitta och filosofera i. Fönster som dessutom bjöd på en hisskelig vacker utsikt över en riktigt vacker stad. Köpenhamn, dig gillar jag. Har föresten köpt en engångskamera... Det där pappret som sitter runt den, ska man ha kvar det?? Haha.
 
Nu går dagarna mest ut på att spela The Script på så hög volym som möjligt och räkna ner dagarna, timmarna, tills vi står där nedanför scenen. Det kommer bli så himla mäktigt och jag ser fram emot att se resultatet av bilderna från engångskameran eftersom jag planerar att ta med den dit. Smidigt att få bilder direkt i handen också hehe. (Var även med två kompisar idag som inte hade en aning om vad The Script är för något, WHAT??)
 
Ännu en gång har det blivit en senare kväll än vad min kropp orkar med. I morgon ska jag ut på landet och jobba lite på stugan åt pappa för att tjäna lite pengar. Behövs nu i sommartider.
 
- juliaAll this time I was finding myself, I didn't know I was lost
Publicerat den

Så fint så fint. Lite bilder som sammanfattar mina första sommarlovsveckor. En semester till Kreta med vita stränder, fina stenhus och vakert röda blommor överallt. En midsommar på favorit stället med fint folk och en fin krans som luktade rosor och fick hela min kropp att pirra av sommarkänslor. Och sedan bilder från obligatoriska sommarnätter då man dansar fult och det aldrig blir riktigt mörkt och kroppen glömmer bort att man egentligen ska sova. Och medans jag förbannar mig själv varenda dag för att jag inte köpte festival biljetter i år heller tröstar jag mig med att jag ska få se The Scprit på torsdag och att jag och mina bästa vänner i höst även ska få se Imagine Dragons! 
 
Mitt hjärta är på bristgränsen och endast ett få antal personer i min närhet förstår min smärta. Jag är inne på fjärde veckan utan kamera och det börjar bli olidligt. Överallt jag går ser jag vad som skulle kunna bli fina bilder och jag inspireras av allt. Tiden jag väntat på under hela den långa och mörka vintern är äntligen här och jag känner att jag inte får ut allt jag kan och vill av sommaren. Tomheten håller mig vaken om nätterna och rastlös på dagarna och jag kan inte ta tag i någonting, jag bara staplar högar av saker som måste göras på varandra. Vet att en kamera är materiellt, men min kamera var verkligen mitt liv, en livsstil, min livsstil. Funderar på att köpa några engångskameror bara för att. Man kan få lite charmiga bilder av de också. Värt att prova på i alla fall. Har haft en riktigt bra sommar hittils även fast jag varit utan kameran, så jag ska väl inte klaga egentligen haha.
 
 
Avicii – Wake Me Up - Radio Edit
- julia
 Bal & Semester
Publicerat den

Två bilder från balen i måndags.
 
Har haft en fullspäckad men rolig dag idag bestående av jobb, 70års firande och studentfirande. I natt åker jag till Kreta med min kära farmor och gud så skönt det ska bli. Vi blir borta i en vecka men det finns WiFi på hotellet så det kanske blir någon uppdatering under veckan där!
 
- juliaGraduation
Publicerat den

 
Fint väder har vi haft ett bra tag nu, men igår fick jag sommarlov på rikgtigt. Känns helt overkligt. Dessa 4 år har flygit förbi snabbare än man någonsin kunnat ana och det är både sorligt och roligt att det är över. Förvånande nog så grät jag ingenting fast jag i 4 års tid trott att jag skulle gråta mest av alla. Kanske har mitt huvud inte riktigt hängt med så att jag kommer sitter och gråter om några veckor? Haha. Nu ska jag i alla fall njuta av sommarn jag har framför mig och allt roligt som kommer hända. Med på sista bilden är våran vän Oliver som flyttat till USA men som kommer och hälsar på på sommrarna, härligt att ha dig här ska du veta!
 
 
- julia3 Juni
Publicerat den

 
Heeej bloggen och alla där ute som läser det jag skriver. Dålig uppdatering igen men som sagt har jag varit i Köpenhamn på klassresa. Hade det verkligen toppen där! Tyvärr så gick min kamera sönder helt plötsligt när vi var där nere så har inte kunnat lägga över bilderna jag hann ta på datan och därför kommer det inte komma upp några bilder på ett tag. Pjussar lite på mig själv i stället, trött tjej som nyss kom hem från 9ans bal med skolan! (Fick låna en kamera av en vän så har lite bilder fårn balen som jag kan visa senare.) Kvällen spenderades ute på Sundbyholmsslott med trerättersmiddag, shower av lärare och elever och till råga på allt så vann jag och min vän André Prom King and Queen! Helt sjukt kul! En kväll jag sent kommer glömma. I morgon ska jag upp tidigt för att städa skåp och klassrum och på onsdag är det äntligen avslutning!! Vi får väl se när jag hör av mig igen den här gången. 
 
- julia