babbel
Publicerat den

 
skrev en jättelång text men raderade allt. vet inte hur jag ska utrycka mig för att det ska låta bra och inte helt snurrigt. men jag försökte i alla fall komma fram till att jag tycker om att rutinerna är tillbaka, att jag älskar alla spontana häng som blivit av bara dessa två veckor skolan varit igång och att jag  jag gillar att gå i skolan och träffa människor varje dag, bilda nya vänskaper och behålla gamla. att inte ha så himla mycket ledig tid men att bara kunna göra som man känner när man väl har det. jag har fått försmak av hur det kommer bli efter gymnasiet när alla flyttar åt olika håll, och just nu saknar jag en nära vän som jag inte längre kan vara lika spontan med. Sushi
Publicerat den

 
Gratisvecka på Friskis har betytt träning varje dag hitills denna vecka och efter dagens gympass åt vi på den nya Sushirestaurangen och tog sällskap hem till mig. Trodde aldrig att jag skulle säga att Sushi är gott, men det gjorde jag efter idag. 
Skolan är igång på riktigt och jag har redan massor med saker att göra. Nya klasser innebär nya (och framför allt fler!!) vänner och jag kan inte förstå varför vi inte pratat med varandra förut ?? Är i alla fall väldigt nöjd med tillvaron just nu och att Thomas Stenström släppt ett nytt album kunde inte heller komma mer passande. 
 
 
Thomas Stenström – Forever Young
 NB-U420
Publicerat den

 
beställde precis hem dessa och man kunde ju inte vara gladare
 avslutningsmiddag
Publicerat den

i veckan hade vi avslutningsmiddag på jobbet, fast sommaren och säsongen inte är över än. vi bjöds på trerättersmiddag, dans och sång av våra arbetsledare. parken hade även bjudit in Samir och Viktor som kom och överraskade oss med ett framträdande haha
 
 
 
 Eskilstuna-Stockholm-Nynäshamn-Visby
Publicerat den

förra sommaren blev vi inspirerade av en annan Julia, så jag och Ellen drog iväg på en spontan backpack resa till Gotland i början av augusti. och min kamera består av alldeles för mycket bilder för att jag ska orka ta tag i de just nu, men tänkte ändå visa det som fångades med mobilen (vilket blev rätt mycket)
 
färjan gick från Nynäshamn på måndag-morgonen och vi gick upp tidigare än solen
vi hyrde cyklar och letade campingplats
och hamnade tillslut högst uppe på ett berg med finaste utsikten jag någonsin sett
vilket blev ett äventyr i sig då det åskade och blixtrade två av tre nätter
men vi överlevde och hittade massa fina mysiga matställen där vi åt (och laddade mobiler) 
och vi vandrade runt på Visbys kullerstensklädda gator och längs de stenfyllda stränderna
och jag hittade tillbaka till kärleksporten där min kusin gifte sig för flera år sedan.