Shopping
Publicerat den

 
Så här såg det ut efter att vi gått runt på Oxford Street hela söndagen i London. Köpte faktiskt inte så mycket, men hela 5 par skor blev det haha. Så hade lite ont i händerna efter denna dag då mina påsar var tunga. Köpte även lite beställningar av kompisar, en klänning, några baströjor och ett par shorts. Har fått skäll för att jag inte visat det jag köpt här så det kommer nog komma upp här snart!
 Madame Tussaud
Publicerat den

 
Sista dagen i London spenderades på Madame Tussaud med alla vaxdockor. Tog selfie med Britney Spears, satt i Obamas stol, såg Marilyn Monroes kjol flyga upp och så en bild på min och lillebror tillsammans med David Beckham. Påsk
Publicerat den

 
Dåligt uppdaterat här jag vet. Igen. Men nu har jag lite på lager! Lite så här såg påskhelgen ut för mig, plus påskbord med släkten. Var på landet fredag till lördag och träffade Ellen, Lisa och Erik. Vi strosade runt på världens bästa ställe, andades in vårluften och eldade fältet från ormbon som vi gör varje vår. Nu längtar vi till sommaren med varma långa kvällar, båtturer och grillning.
 London del 2
Publicerat den

 
Andra dagen i London spendearades först på Oxford Street och lite senare på Her Majesty's Theater där vi såg The Phantom of the Opera som var sååååå bra! Vi satt i Grande Circle och det var riktigt häftigt att vara på en musikal i London, tips till alla er som inte gjort det. Låga martens
Publicerat den

 
Har äntligen köpt ett par låga Dr Martens!! Fyfan så nöjd och glad jag är. Älskar dom! Invigde dom i onsdags och här är bilder från det. Kommer komma upp fler bilder från London och även lite bilder på vad jag köpt/fått i födelsedags present. Allsvenskt på Tunavallen
Publicerat den

 
Första dagen på påsklovet har bestått av fotboll. Först träning på eftermiddagen och sedan allsvensk match mellan Eskilstuna United och Örebro. Regnet upphörde, himlen färgades häftigt rosa och United vann med 2-0. Bättre kunde det inte bli!
 
För övrigt är det himla skönt att det är lov, ska mest sova hade jag tänkt hehe men har även lite plugg att ta tag i. Kanske några träffar med kompisar också. Plus att det är vårstädning på landet i helgen vilket betyder träffa sommarkompisarna!! Det ska bli så himla roligt, har inte sett dom sedan typ oktober??? Och sen blir det lite födelsedagsfirande också. Bra lov helt enkelt. 
 London del 1
Publicerat den

I måndags natt kom vi hem från London och jag har varit helt slut ända sedan dess. Hade så sjukt bra dagar där och London är verkligen en stad som passar mig. Planerar redan min flytt dit hehe. Tänkte bara visa lite mobilbilder nu snabbt, har inte hunnit/orkat lägga över bilder från kameran.
 
Stockholms skärgård som är så fin från luften. Klar himmel och sol gjorde det ju inte sämre. 
Vi kom fram runt lunch och åkte bara en snabbis till hotellet för att lämna väskor och byta om och sedan tog vi upp kartan och var riktiga turister.
Tunnelbanesystemet var löjligt enkelt att lära sig och jag älskar farten som bara finns i storstäder. 
Vi strosade runt på Londons gator och besökte allt som jag anser är obligatoriskt med London, Big Ben, Tower Bridge, Brick Lane, Buckingham Palace och så vidare. Dock åkte vi aldrig upp i London eye utan vi gick bara nedanför.
 
De flesta inlägg kommer väl handla om London en tid frammåt men det får ni nöja er med för det är det enda jag vill skriva om hehe. Kanske kommer lite bilder på var jag köpte, även om jag inte alls shoppade mycket.Torsdagsfika
Publicerat den

 
Idag var en vanlig torsdag, eller kanske lite stressigare än vanligt. Flög upp ur sängen i tron om att jag försovit mig men det visade sig att jag gått upp en timme för tidigt. Hade massa matte i skolan och en spanska lektion. Efter skolan väntade jag, Hanna, Clara och Nathalie på att Ellen skulle sluta och sedan gick vi till Café Kaka och fikade. Lika bra som alltid. När jag kom hem åkte vi ut och övningskörde och det var första gången min lillebror åkte med mig, han sa att han tyckte jag var bättre än vad han trott ehe. 
 
Nu har jag egentligen massa saker att göra men har inte orkat ta tag i något av det. Måste städa, bädda rent, packa klart och plugga. Och i morgon går jag på Londons gator och jag kan inte riktigt smälta det.