Young and Beautiful
Publicerat den

 
Fint collage med bilder i svart och vitt från de senaste dagarna. Jag och en finfin vän, min hembyggd Torshälla som lystes upp så himla fint av solen och så lite detajer från mitt rum hos pappa. Om man kan vara kär i inredning så är jag defenitivt kär i min matta. Jag har i alla fall spenderat helgen med mina bästa vänner och med massor av fotboll. Som pappa sa; fotboll kan vara riktigt tufft, och idag är jag ett levande bevis på det med både svullen tå och svullen fot. Men man vänjer sig haha. I morgon är det dax för ännu ett Nationellt prov i engelska men det ska nog gå bra och senare har jag träning. På tisdag är det valborg och det firas med mina bästa. Nu ska jag sova, puss och kram
 
Lana Del Rey – Young And Beautiful
 
- julia



Plastic Bag
Publicerat den

 
Jag tycker denna trend med väskor och clutchar som är genomskinliga är så jäkla häftig! Kanske lite opraktiskt, men endå en rolig grej då man måste tänka lite extra på vad man lägger ner i sin väska. Det blir som en extra assesoar som man kan pynta och stoppa fina, färglada saker i. Det tänker i alla fall jag göra för idag fick jag hem skönheten på bilden! Från Fanny Lyckmans kollektion på Nelly.com
 
- julia



Tro och Tvivel
Publicerat den

Finaste Ellen på bilder från sportlovet!
 
Vet att jag tjatar om det men jag längtar verkligen jättemycket till sommaren. Speciellt när jag går igenom bilder som dessa då solen lyser så fint. Hade som sagt Engelska Nationella idag och det gick bra. Är ju van vid engelska eftersom jag går på en internationell engelsk skola så det var inga problem. Kom hem runt 7 efter min mattekurs och fortsatte sedan plugga hemma. Alla som går/har gått i nian vet hur det är. Men, laddar upp orken med tankar på sommarlov, fina vänner och härliga platser för nu är det endast 41 dagar kvar till skolavslutningen! 
 
 
 
- julia



vill du ha en idiot lägg din hand i min
Publicerat den

 
Tisdag i dag mina vänner. Men det visste ni väl. Var i skolan som vanligt och hade sedan match. Det gick inte så bra och vi förlorade ganska orättvist, men jag gjorde assist så jag är glad ändå. I morgon är det dax för ännu ett Nationellt prov, denna gång i engelska. På eftermiddagen gör jag som vanligt min mattekurs och sedan blir det ännu mer pluggandes hemma. Gick in idag och kollade om gymnasieval och jag är prelimenärt anntagen till mitt första val som var Teknik här i Eskilstuna. Blev himlans glad över det och längtar nu jäätemycket till sommaren och starten av gymnasiet!

Håkan Hellström – Valborg
 
- julia



Guldigt och mycket dumt
Publicerat den

 
Köpte den här skönheten på BikBok förra veckan för 349kr. Är så laddad inför sommaren och allt den har att bjuda på. Alla fina kläder, all bra musik och alla bra konserter. Alla härliga människor och framför allt, sol sol sol. 
 
 
 
- julia
 



Mälarbaden
Publicerat den

 
Hade träningsmacth igår borta mot Nykvarn. Vi vann med 2-1 även om det inte var någon särsklit bra match. Åkte sedan dirket ut till fina Mälarbaden och Hanna Tyden. Vi fotade lite vid bryggan, åt fruktsallad, kollade på film och åt nattmål haha och efter att vi ätit furkost i morse (det blev mycket ätandes haha) satt vi på deras altan och solade. Och gud så härligt det är nu när solen lyser tills sent på kvällen. Det pirrar i hela mig när jag tänker på sommar. Snälla kom fort. Vågar man hoppas på att våren äntligen kommit? Med våren kommer fräknarna och dom har jag i alla fall fått gott och väl av. 
 
- julia



Life happens while you're making up the plans
Publicerat den

 
"I've always wonder why birds choose to stay
in the same place when they can fly anywhere
on the earth, then I ask myself the same questions."
 
"There are 7 billion people on this planet who I have not met,
195 country I have not visited.
Yet I'm stuck in this insignificant town,
being pressured into makeing decisions about my future,
when I barely even know who I am."
 
"I'm a paradox. I want to be happy, but I think of things that make me sad.
I'm lazy, yet I'm ambitious. I don't like myself, but I also love who I am.
I say I don't care, but I really do. I crave attention, but reject it when it
comes my way. I'm a conflicted contradiction. If I can't figure myself out,
there's no way anyone else can."
 
 
Brandon & Leah – Life Happens
 
Lite poetiska saker. Vill resa, upptäcka nya platser och se allt som är värt att se.
Vill så långt bort som möjligt här ifrån för att sedan kanske inse att det är
här jag hör hemma och komma smygandes tillbaka. 
 
 
- julia
 
 
 



Filosoferar
Publicerat den

 
Äntligen har Håkan Hellström släppt sitt nya album och jag är åter igen kääär. Så himla bra. Som alltid. Annars rullar allt på som vanligt, tränar, går i skolan, gör prov hit och dit och idag hade jag domarkurs hela kvällen. Ska också hinna med att plugga lite och kanske skriva lite en mina fina bok. Mycket tankar far genom mitt huvud hela tiden och ibland är det skönt att kunna skriva ner dom. Jag tänker så himla mycket alltså. Undrar ibland om man verkligen ska tänka så mycket som jag gör. Men det visar väl sjg.
 
Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
 
- julia



Melodies and Desires
Publicerat den

Två fina bilder på Nathalie från förra veckan. 
 
Gårdagen var som vilken annan dag som helst. Kändes inte alls som jag fyllde år haha. Men men. Fikade med tjejerna på stan idag efter skolan och åkte på träning direkt när jag kom hem. Pappa är och hämtar Kinamat så ska strax äta i sällskap av han och farmor! Ikväll blir det väl att titta på någon film och bara ta det lugnt. I morgon ska vi till IKEA på förmiddagen och senare ska jag hem till Hanna för att mysa, längtar! Puss
 
- julia



Födelsedag och Ålderdom
Publicerat den

 
Snygg lugg hade jag i alla fall när jag var liten. Och fint lockigt hår. Men inte längre. Har låtit håret växa ut bara för att sedan klippa av det. Har ångrat mig och sedan ångrat mig igen. I morgon blir jag 16 år och vet inte riktigt vad det innebär. Vilka krav kommer sättas på en nu liksom? Jag har alltid varit rädd för att bli gammal. För att inte kunna göra allt man vill göra. Rädd för att ångra saker man aldrig gjorde. Men samtidigt är det bättre än allternativet - att dö ung. Och när jag tänker efter så kan det nog vara ganska fint att bli gammal endå. Och när livet spolas förbi och man vet att det snart är över, då ska jag inte ångra något. För något ska det väl bli av mig trotts allt. 
 
- julia



Födelsedagar hit och dit
Publicerat den

 
10 April idag och min kusin fyller hela 25 år! Grattis till dig! Och imorgon är det inget mindre än min egen födelsedag. Min bror fyllde ju i måndags, min kusin idag och jag i morgon och har enda sedan jag var liten av någon anledning tyckt det är lite roligt att vi fyller så tätt haha. Känns inte alls som jag fyller år än när det fortfarande ligger snö på marken, men får hoppas på soligt och varmt väder i alla fall. Fördlesedagen kommer firas på bästa sätt med mina fyra finaste någongång i framtiden då vi alla har tid haha. Nu ska jag göra te, fortsätta att stöka på mitt rum och kanske skriva ner något fint i en fin bok.
 
 
- julia



We should go to Paris
Publicerat den

 
Finns det någon snäll själ där ute som vill åka till Paris med mig? Känner en sån dragning dit så det är inte sant. Vill sååååå bad få uppleva den staden. Strosa runt i fina gränder och parker, besöka kända och okända platser, fota och skratta hur mycket som helst. Ååh. Det är mitt drömresemål just nu. Helst på våren då solen börjat lysa starkt igen efter en mörk vinter och alla andra vackra blommor har slagit ut för första gången för året. Har varit i Paris två gånger. På flygplatsen. Förstå hur frustrerande. Har i alla fall sett Eiffeltornet från luften haha. Nån mer som vill åka dit lika mycket som jag?
 
- julia



Hallwylska Museet
Publicerat den

 
När vi var i Stockholm i fredags besökte vi museet Hallwylska. Det är ett slott på Hamngatan där en grevinna bodde med sin familj på 1800-talet. Hon var en storsamlare på antika grejer och även mycket annat. Hon tänkte att det kunde intresera framtidens människor ovh ville att allt skulle bevaras efter att de dött. Idag står slottet där som ett museeum och allt är bevarat precis som det var och såg ut när de bodde där för 200 år sedan. Riktigt häftigt med alla fantastiska möbler och takmålningar och väggprydnader och att kunna se hur det faktiskt var! För mig som älskar allt som är gammalt (haha) var det en riktig upplevelse. 
 
- julia



Ingen vanlig dag
Publicerat den

 
Måndag ännu en gång och skola var det idag också. Men det är inte riktigt en vanlig dag för idag fyller min lillebror år! Hela 13 år och tonåring blir han! Sjukt hur fort tiden går alltså. På torsdag är det min tur. Längtar. Har fått göra om mitt rum lite hos pappa som present så det är kvällens sysselsättning. Ska montera ihop en byrå och pula lite haha. Puss
 
- julia



Stockholm Kysser Mig På Kinden
Publicerat den

 
Solen bredde ut sig på gatorna i Stockholm idag men kallt var det i alla fall. Vi Besökte ett museeum, åt god mat, strosade runt i denna fina stad och shoppade lite också. Själv försökte jag hålla i pengarna. Jag fyller ju år nästa vecka och ska firas nu lördag söndag så kände att jag skulle vänta lite med egen shopping. Fick med mig några småsaker hem i alla fall. Kanske visar det senare. Hade en jättetrevlig kväll/natt igår och en jätterolig dag idag. I morgon ska jag upp tidigt för match och sedan ska jag som sagt firas av släkten på mammas sida. Nu hade jag tänkt lägga mig på spikmattan och läsa min bok. Puss på er
 
 
- julia



B&W
Publicerat den

 
Hanna och Clara i svart och vitt. Älskar Hanna ansiktsutryck i sista bilden. Skrämmer mig lite på ett sätt. Var i stockholm idag med Hanna, Clara, Claras mamma och mormor och lillasyster och lillasysters kompis. Lite bilder på det kommer senare.
 
- julia



I swear I've lived
Publicerat den

 
 
Nu äntligen fungerade det! Här ett smakprov av vad vi höll på med under gårdagen. Tror det blev runt fyra, fem olika teman och jag är riktigt nöjd! Dessa tjejer frös häcken av sig för min skull och jag älskar er så mycket haha. Ni är bäst! Har massa andra bilder men det tar vi senare. 
 
- julia



Onsdag 3/4-13
Publicerat den

Hade en jätterolig dag igår med tjejerna och de var så duktiga som modeller! Haha. Har haft lite problem med mitt redigeringsprogram så har inte lagt upp bilderna här än vilket är lite tråkigt. Har massa roligt att bjuda på! Men men, det kommer upp när det kommer upp, ville bara kika in och säga hej. Ska titta ett avsnitt av New Girl och sedan ska jag gå och lägga mig. Idag har jag ätit slgsla glass för första gången i år och i morgon ska jag äta lunch med mamma på stan och sedan träffa ett gäng. Bjuder på lite härlig musik så länge, puss!
 
First Aid Kit – Wolf
 
- julia



Hej
Publicerat den

Efter en helg med mycket skratt, mycket spring och lite sömn har jag äntligen slagit mig ner hemma. Solen har strålat så klart alla dagar på lägret och jag har haft så himla kul. Har tränat 3 pass, cyklat sammanlagt 4 mil mellan hotellet vi bodde på och planen vi tränade på. Jag har spelat kortspel i konferansrummet, tittat på filmer, gått på bio och hängt med världens häligaste gäng. Och fräknar har jag fått också. Det kan bara betyda en sak, VÅREN HAR KOMMIT. Som jag längtat. I morgon ska jag sova ut, länge. Och sedan ska jag hem till Clara med tjejerna och ha en photoshot. Ska bli så skoj! Vi hörs och ni får ha det så bra
 
- julia