du är så söt när du ljuger
Publicerat den

Äntligen är det helg. Hade spnska prov idag och det gick helt okej faktiskt. Har börjat att verkligen förstå det språket. Förut räckte det med att bara kunna allt till prov och läxor, men nu har vi kommit upp till en nivå där man måste förstå språket. Gick inte så bra i början men nu känner jag hur det rullar på. Drog i alla fall hem efter att jag slutat och hade träning vid 5. Sen har jag varit med Lukas en stund innan han skulle ta 10 tåget hem. I morgon ska jag träffa Hanna Tyden och då kanske jag tar med kameran ut lite. Det är massa mysiga julmarknader runt om i stan så får se om vi kikar runt lite där.
 
- juia



Julpynt
Publicerat den


 
 
Bild på mitt fönster och från bänken i hallen. Tycker om julen.
 
- julia
 



Make today count.
Publicerat den

Mycket i skolan just nu men det är jag väl inte ensam om. Gick på en extra bild lektion idag eftersom jag bara är klar med 1 av de 3 bilderna som ska vara klara tills på tisdag... Vet inte vart tidsplaneringen tog vägen där. Mamma håller på och donar med ljusstakar och små tomtar. Redan på söndag är det första advent. Har längtat lite efter allt julmys. I morgon har jag träning 5 och Lukas har träning efter mig i samma hall så tror vi ska hitta på något innan det. Annars blir det nog lussebullsbakning med mamma, Calle, Johan och Sander. 
 
- julia



Tankar
Publicerat den

Hade en diskussion med en vän förut om ordet Mainstream och vad det är för något. Vart går egentligen gränsen för när något är mainstream eller inte? Jag själv får höra rätt ofta av mina kompisar att jag är en sådan person som gärna vill tro att jag är hipster och först med allt och jag har börjat inse mer och mer hur fel jag har haha. Därför kanske jag inte är rätt persom att ta upp detta ämne men stör mig på folk som klagar på saker som är "mainstream". Visst, det kanske är lite roligare att ha något som ingen annan har, men trender kommer, trender går. Jag själv tycker att alla ska få ha och göra precis som de själva vill (försöker ändra mitt tänkande hehe). Och är det inte så att saker inte blir mainstream förrän folk börjar säga det högt? Och det är just folk som inte vill att något ska bli mainstream som klagar på det och då är det ju på grund av dom som denna sak blir mainstream, inte sant? Om de inte skulle säga något utan bara go with the flow skulle det ju inte vara något problem, eller? Någon som håller med mig?
 
Jaja, lite tankar så här på kvälls kvisten. Applåder till er som läste allt. Sov gott allihop! (Ska nog göra en kategori som får heta just "tankar".... kanske kommer behövas hoho)
 
- julia



Dr. Martens
Publicerat den

 
 
Åh så jag längtat. Äntligen finns dom hemma hos mig. 
 
- julia



Förlåt Förlåt Förlåt!
Publicerat den

Jag vet att jag inte lagt upp någon bild på det jag köpte, glömde helt bort det! Kommer ikväll, lovar! Var på en gymnasie skola hela dagen idag och gick med i en klass för att se hur de har det på det programmet. Funderar nämligen på att välja det och allt känndes jättebra där! Himla nöjd. Efter lunch åkte jag till min skolas Talent Show och kollade på alla som uppträdde. Det var trevligt och just nu sitter jag hemma med Hanna och tittar på How I met you mother. Återkommer senare
 
- julia



Måndag People
Publicerat den

Redan måndag igen liksom. Drog till tuna park med mamma efter skolan och shoppade lite. Vad jag köpte tänkte jag visa på bild senare. Just nu har jag på mig det och svävar på moln. Lycklig!! Nu är mormor och morfar här på kvälls te men jag måste vara asosocial och plugga istället för att umgås med dom. I morgon ska jag och Hanna vara på en Gymnasie skola en hel dag och gå med i en klass och så där. Det ska bli spännande. Vi ska också försöka hinna med att kolla på Talent show som oturligt nog är i morgon. Det är en liten show som min skola har där man får uppträda om man vill. Känns tråkigt om vi skulle missa det... Hör av mig alldeles strax med bilder.
 
- Julia



JEANS JACKA
Publicerat den

 
 
Så snygg så jag dör lite. Kommer matcha den med svarta tighta jeans, vit t-shirt och kängor. Kanske en snygg mössa också. 
 
- Julia



He offered her the world
Publicerat den

 
 
Bra söndag. Kollade som sagt på handboll på morgonen innan vi drog hem till Hanna ett gäng människor. Gick på promenad till coop och köpte marshmallows, track te och körde chubby bunny challange. Clara tyckte att vi skulle köra ice and salt challange så det gjorde vi också. Ont som fan i handen efteråt men det var roligt haha. Blev hämtad av mamma vid 6 och sedan dess har jag pluggat. Ska snart börja ta av pärlorna jag haft på mina hörlurar, evighets jobb men vill bli av med dom. Längtar tills i morgon när jag ska spendera pengarna jag fick av farfar! Annars händer det inget speciellt i morgon. Skola som vanligt.
 
- Julia



Söndag
Publicerat den

Hanna tvingar upp mig så här tidigt idag. Vi ska iväg och kolla på en handbolls match nu på morgonen och lite senare ska vi dra hem till henne ett gäng och hänga bara och ha kul. Den här helgen har varit bättre än många på väldigt väldigt länge! Och bättre tror jag den blir.. Jag hittade en gammal jeans jacka från märket GANT igår i min pappas garderob och med hans tillstånt flyttade den efter en liten stund in i min. Är så lycklig! Fick också pengar av farfar igår som jag ska köpa något fint för. Vad det är får ni se sen! Tänkte fota jackan sen också och visa! Ha en skön söndag allesammans
 
- Julia



We Come, We Rave, We Love
Publicerat den

 
(Clara tog denna bild, tycker den blev grymt bra!)
 
Det var en magisk kväll igår. Det går inte att beskriva känlsan när Don't you worry child och Save the world spelades på högsta volym och världen runt omkring mig bara försvann. Att alla var där för samma sak och hade samma känsla hela kvällen genom. Det var som om alla i Friends Arena var en och samma själ under de två timmarna. Sen blir man ju extra glad när Aftonbladet skriver att fredagens spelning var bäst hitills. 
 
Vi blev upphämtade av Claras föräldrar och så sov vi där. Just nu är farfar här och vi ska fira Jul lite tidigt. Han åker iväg till Tahiland i två veckor och när han kommer hem så åker vi så vi tar allting nu i stället. Jag har hunnit städa mitt rum och så ska jag pcka väskan till mamma. Jag måste också stöka undan lite plugg tills nästa vecka... I morgon ska jag hem till Hanna och träffa massa folk. Denna helg kan inte bli så mycket bättre. 



På Tåget!
Publicerat den

Sitter på tåget på väg till Stockholm. Som vanligt när vi ska göra något så kommer vi precis i tid. Känner på mig att det kommer bli en grym kväll! Ha det bra så länge, ska försöka få hyfsade bilder med mobilen.

- Julia




Mina drömmars stad
Publicerat den

 
Idag har jag dansat runt på gymmet till bra musik, besökt ett gymnasium och börjat läsa en fin bok. I morgon bär det av till Stockholm och Swedish House Mafia, kunde inte ha mer lyckorus i kroppen. Just nu dricker jag te och snacka skype med Lukas. Tänker på framtiden och på alla jobbiga besslut jag kommer bli tvungen att ta inom den närmsta framtiden. Citat från boken: "Brotom gården kunde han se tullen. Där skulle drömmen vara slut och över bron skulle han vandra in i verkligheten."
 
 
 Daughter – Candles
 



Min Header
Publicerat den

Kom på att jag skulle kunna berätta lite om bilderna jag har i headern. Tycker om allihopa väldigt mycket men insåg att jag bara har tagit 1 av dom själv haha. Ville därför ge credit till personerna bakom kameran. 
 
Bild 1. Denna bild togs med självutlösning på Claras kamera när vi hade en fotodag i slutet av sommaren. Gillar hur det är fokus på två blommor mitt i bilden och sommarkänslan. 
 
Bild 2. Togs ute i Mälarbaden här i Eskilstuna. Bilden är på mig och tagen den med utav Clara. Klockan var väl 1 på natten ungefär och vi myste under filtar med fina vänner. Lyckad kväll var det. 
 
Bild 3. Är på Malin. Den tog jag när vi fotade i höstas. Verkligen älskar hur den blev och tycker att det är en av mina bästa bilder. Gillar hur man ser att solen lyser och alla glada höstfärger. 
 
Bild 4. Tog min vän Ellen på mig för över ett år sedan. Minns hur vi kämpade med att få mitt hår så där lockigt (hon är jätteduktig på att styla hår!) och hur glad jag blev att en bild jag var med på för en gångs skull blev bra haha. Gillar hur man kan se känslor i bilden och hur proportionerna blev. 
 
- Julia



YOU'RE TOO OLD TO BE THIS SHY HE SAID TO ME
Publicerat den

Om två dagar åker jag till Stockholm med två av mina bästa tjejer för att se Swedish House Mafia spela för sista gången i Sverige. Kan inte ens beskriva känlsan. På onsdagar går jag en extra svår mattekurs (gud så intelektuell jag låter haha) så där var jag idag efter skolan. Vi fick ett oförberett prov och det var jag inte beredd på kan jag tala om. Inte alls kul, ville bara sjunka genom jorden. Men men det är sådant man får ta och det blev verkligen en wakeup call för mig. Snacka om att jag kommer börja plugga bättre. Just nu väntar jag på att Hanna ska komma hit. Vi ska ha spontan sleepover så här mitt i veckan. Kan behövas ibland.
 
- Julia



what's gonna kill you is the second part
Publicerat den

 
Tisdag idag. Jag har målat med färger som luktar godis och skrivit om vad popkonst är. Tänkt på framtiden och fortsatt planera helgen med mina fina vänner. Snart ska jag åka iväg på kvällens träning och när jag kommer hem efter det måste jag plugga. Nu ropar pappa att det är dax för mat. Vi hörs



Godmorgon!
Publicerat den

Har precis gjort mig i ordning och ska snart börja gå mot bussen. Hade ju bara tänkt göra detta som en fotoblogg och lägga upp bilder i varje inlägg men tänkte nu att det kanske blir lite träkigt så jag ska försöka göra vanliga inlägg som detta också! Ni får ha en bra dag så hörs vi! 



Godnatt
Publicerat den

Har suttit med läxor mest hela kvällen. Har också hunnit snacka skype och planerat inför helgen med fina vänner. Nu tänkte jag gå och lägga mig och få en natt med välförtjänt sömn. I morgon hände inget specciellt, har träning på kvällen bara. Puss och godnatt. Sov så gott allesammans



Måndagsbarn
Publicerat den

 
 
Jag gillar måndagar. Kanske är en av få som faktiskt gör det haha. Var i skolan som vanligt och efteråt stannade jag och Hanna och tittade lite på killarna i klassen som spelar i ett band. Så sjukt jäkla duktiga är dom! Vet inte vart jag ska ta vägen. Just nu sitter jag och äter fil med vindruvor i och snart ska jag börja plugga. Bilderna ovan är från i höstas. Lite mysiga sådär. 
 
 
 



Första inlägget
Publicerat den

Äntligen är allt klart. Bloggade på tumblr förut men kände att det inte riktigt passade mig.  Är just nu jättenöjd med hur hela designen blev och är glad att kunna börja skriva här i stället. Jag heter Julia och är 15 år. Spelar fotboll och fotar på fritiden och tycker också väldigt mycket om att vara med mina underbara vänner. Här kommer ni att få läsa om allt mella himmel och jord. Om att vara en vanlig tjej i årskurs 9, pressen att välja alla dessa val i livet rätt och drömmen om något mer. Hoppas ni gillar det. Kram