Örebro
Publicerat den

I dag var min första lediga helgdag på hur många veckor som helst, och jag tog tillfället i akt att åka till Örebro och hälsa på Erik som pluggar där. Hans lägenhet var verkligen superfin och läget var perfekt. 5 minuter till både mataffär, gym, restauranger och till Universitet. Blir så sugen på att själv börja plugga när jag pratar om det eller befinner mig i en sådan miljö - behöver bara komma underfund med vad det är jag vill plugga först haha. 
 
Så här såg tillexempel utsikten ut från Universitetets bibliotek, hur drömmigt? Tänk vad harmoniskt att sitta och plugga där!
 
Innerstan var dekorerad och rådhuset smyger med någon form av vad vi gissar är en adventskalernder. Erik lovade att hålla utkik och rapportera vad det handlar om när det dra igång!
 
Och så åt vi god mat i Örebros Saluhall!
 
 
 Girls Girls Girls
Publicerat den

 
Efter jag spenderat en fredag i Stockholm med André, Clara och Clara så kom Johanna hem på besök från London där hon bor i ett år frammåt! Jag, Matilda, Sofie och Johanna bokade bord på Grappa och åt god mat, drack gott vin och gick sedan vidare till Biff för drinkar och dans. Inte finns det något bättre sät att fira en hemkomst på? Hade verkligen en jätterolig kväll, och med tanke på allt jobb jag har för tillfället så var den här kvällen det perfekta avbrottet!André 19 år
Publicerat den

 
 
 
En fredagkväll i mitten av oktober tog vi tåget upp till Stockholm för att dricka drinkar och skumpa på Brillo och sedan dansa natten lång på Candy innan tåget bar hemmåt igen tidigt på morgonen.