CHVRCHES
Publicerat den

En vecka på landet med Ellen som sällskap ledde till detta. Är nöjd och tillfredställd, men med sug i magen efter mycket mycket mer.
 full av liv
Publicerat den

har inte fotat på riktigt på hur länge som helst och saknar det väldigt mycket. tar bara bilder med mobilen nu för tiden men det är inte samma sak. vill börja lägga ner mer tid på det igen men hittar aldrig orken. 
 Bråvalla del 2
Publicerat den

 
Här kommer en liten del 2 på bilder från Bråvalla. Det blir mycket därifrån nu, men har inte så mycket annat att skriva om. förhoppningsvis kommer det finnas lite bilder från Göteborg när jag kommer hem och lite att berätta om det. Dessa bilder är tagna av folk som jag var med under festivalen men tyckte dom var fina och ville dela med mig av dom. Måste säga att vi hade en grym skylt och även ett väldigt fint partytält.
 Maggio
Publicerat den

 
För att den här konserten förtjänar ett eget inlägg med 100% fokus. Så jävla magiskt det var, helt över förväntan. OCH HÅKAN KOM, vilket var den enda jag skrek om resten av den kvällen hehe. Det var verkligen sjukt. med sikte mot Göteborg
Publicerat den

Förra veckans lediga dag spenderades med André. Vi strosade runt i butiker och jag fyndade två kjolar på rea. Lite senare köpte vi frozen yogurt och satt under ett träd i parken. Efter det gick vi en sväng förbi kyrkan och tände ett ljus bara för att. Och tydligen såg vi ut som ett par den där dagen. Vi var inspirerade av 90-talet och hade polotröjor på oss och så spelade vi låtar av Backstreetboys och sjöng till där i parken. 
 
På kvällen samma dag mötte jag upp Hanna hemma hos mig. vi gjorde i ordning oss och åkte sedan hem till Philip där vi spenderade kvällen med några till innan vi smög vidare till ett annat hus fullt av folk. 
 
Sedan tog vi nattbussen till stan och gick därifrån hem till mig medan solen sakta gick upp.
 
Har jobbat väldigt mycket senaste veckorna, men tycker bara det är roligt. Har spenderat kvällarna den här veckan ute på landet med Eric och Ellen där vi gjort allt från obligatoriska nattbad till kortspel sent in i natten. Eric har tagit körkort också, grattis till det! Närsjö är verkligen världens bästa ställe, luften känns annorlunda där och det är alltid så lätt att andas den luften.
 
Och nu är jag hemma och ledig från jobb i tre dagar. I morgon bär det av till Göteborg och Gothia. Ska ju inte spela själv, men ska dit och titta på min lillebror och kompisar som spelar. Har även tänkt utnyttja gratis inträde och gratis åkband på Liseberg som man får med mitt personalkort hehe.