Onsdag 30/1-13
Publicerat den

Usch vad dålig jag är på att komma på bra rubriker. Kom i alla fall hem från skolan för några minuter sedan. Hade extra matte som vanligt på onsdagar och nu är jag officiellt en elev på Cambridge University i England! Tycker det är så jäkla coolt! Har precis fått reda på att vi ska flytta med mamma. Tycker det ska bli jätteskönt. Lägenheten vi ska flytta till ligger i samma område där vi bor i huset med pappa så det blir mycket närmare så. Den är helt nyrenoverad och jättefin plus att vi kommer ha en egen lite trädgård. Dert känns bra. Snart ska jag äta man och sedan ska jag plugga. Måste skicka in en No uppgift ikväll och sedan om jag orkar och hinner kanske jag ska kolla nyaste avsnittet av PLL. Är inte alls nöjd med headern haha så det kommer komma upp en ny igen innom den närmsta tiden.
 
- julia



Gråa dagar
Publicerat den

 
Nu börjar slasket komma och ligger och drar sig på gatorna. Luften har blivit lite varmare men fortfarande är det så grått och tråkigt så pigga upp min vardag lite med att redigera gamla bilder från sommaren. Här ovanför ser ni en av dom, en blomma i solnedgången på min gata. Gick hem från skolan idag pågrundav huvudvärk och illamående så det blev ingen träning för mig ikväll. Tråkigt tycker jag nu när jag är så taggad inför vår- och sommar säsongen. Just nu sitter jag och skypar med Affe och försöker få lite plugg gjort men då går så där med tanke på huvudvärken som fortfarande hänger i. Ska sova tidigt idag och försöka vakna frisk och pigg i morgon!
 
- julia



Torka aldrig tårar utan handskar
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
Hej! Fölåt för dålig uppdatering. Hade träning igår och med en förkylning i kroppen var jag helt slut efteråt och var inte mycket till världen. Gjorde inget annat än låg i sängen och slappa och kollade på Mean Girls. Idag var det skola igen och dirket efter så drog jag till munktellarenan med Emma, Ida och Vickan och sedan väntade ett styrkepass. Nu borde jag egentligen plugga men det blir som det blir... Lite senare ska jag fixa något gott att äta och titta på Top model Sverige.
 
Här ovanför är avsnitten av Jonas Gardells succé serie Torka aldrig tårar utan handskar. Kollade på den i slutet av förra veckan och det måste vara något av det finaste och rörande jag sett. Se den!
 
- julia



Ny header
Publicerat den

Ny header igen! Satt bara här och hade tråkigt så slänge ihop lite bilder i ett collage. Får se om jag fortfarande gillar den i morgon när jag vaknar haha. 
 
- julia



Read all about it
Publicerat den

 
Sitter just nu och läser senaste nummret av ELLE och äter lite chips. Var som sagt på bio med Kelly ikväll och innan det gick vi en sväng på stan. Köpte en ny skinnjacka, en tygväska och hårsprey. I morgon händer inget speciellt, måste plugga och så ska jag träna. Ha en bra lördagskväll! 
 
Emeli Sandé – Read All About It, Pt. III
 
- julia



Ego
Publicerat den

 
 
Var och kollade på den nya svenska filmen Ego ikväll med Kelly! Den handlar om en kille som lever livet och som bryr sig väldigt mycket om utseende och yta. Han råkar ut för en olycka som gör honom blind och man får se hur hans liv förändras på grund av det. Tyckte den var jättebra och den levde verkligen upp till mina förväntningar! 
 
- julia



Tid det fanns i överflöd
Publicerat den

Minns du sommaren? Vi slösade all vår tid på den.
 
Helg nu igen. Idag har jag lagat pasta sås för första gången, tränat och ska snart hem till Clara för vinterns första pulka åkning! Bilden är från Valborg förra året. Längtar så jag dör till sommaren. Är så trött på vinterjackan nu alltså. Själva vintern och snön har jag inget emot, men jackan har jag fått nog av!
 
Kent – Ingen kunde röra oss
 
- julia
 
 



23 Januari
Publicerat den

Tiden går fort hörrni. Men idag var ingen vanlig dag för när jag precis skulle sätta på mig skorna och gå till bussen så börjar det helt plötsligt forsa ut blod ur min näsa och mun. Det var det obehagligaste jag varit med om på jättelänge ocg belv såklart jätterädd med tanke på mitt onda revben. Missade första lektionen men fick sedan skjuts av mormor till skolan när det lugnat ner sig. Gick i skolan, hade extra matte och när jag kom hem så fortsatte plugget med SO läxa. I morgon ska jag efter skolan simma med Hanna Tyden och sedan bara ta det lugnt (aka plugga). Annars händer det inte intressantare än så.
 
- julia
 



God kväll och godnatt
Publicerat den

Gud har fullt upp hela tiden. Gick i skolan hela dagen som vanlig och fick skjuts ner till stan av en kille i min klass som har Epa haha, grymt. Hade sedan träning och nu är jag så trött att jag ska sova. I morgon har jag mattekursen och massa plugg framför mig. Så, godnatt med er. 
 
- julia



Dagar du minns
Publicerat den

 
 
Avskedsbilderna farfar tog på oss innan vi skulle åka hem. Längst till vänster är min lillebror, sedan hans två kompisar, pappa och jag. I bakgrunden ser ni lite av ladan och magasinet haha. Älskar detta ställe alltså. Som ni kanske ser också så hade vi perfekt skidväder den dagen. -3 grader och solsken.
 
- julia



Måndag
Publicerat den

Just nu sitter jag ock tittar på filmen Friends with benefits samtidigt som jag gör min svenska läxa. Kanske inte bästa kombinationen men men ibland så klarar man allt hehe. Ladde precis ner det nya Tempel Run som kom ut för några dagar sen och tänkte prova på om det är så bra som alla säger. Snart ska jag väl fixa till någon god fruksallad och mysa med innan det är dax att släcka lampan. Om jag hinner och orkar tänkte jag också redigera lite bilder. Ha det gött så länge
 
Passenger – Let Her Go
 
- julia



Let me see beneath your beautiful
Publicerat den

 
"and with dark eyes
she preformed her ballet
and when they found her
there was blood on her feet
and a body that stood cold and still"
 
Labrinth – Beneath Your Beautiful
 
 
- julia



Sunne
Publicerat den

 
 
 
 
Nu är vi hemma igen. Åka skidor och snowboard fram tills 1 dag och sedan åkte vi hemåt. Har haft en jättemysig helg men massa skoj. Farfar har massa gammalt fint uppe på logen och inne i magasinet och som jag har tänkt sno med mig hem när jag ska göra om mitt rum. Nu skulle jag egentligen behöva ta tag i lite plugg men kommer ingen vart. Är så trött i hela kroppen så kan knappt röra mig. Ramlade lite illa idag när jag åkte snowboard och har jätteont i bröstkorgen. Jag själv tror att det är ett brutet revben men ingen tror på mig haha.
 
- julia



Skidåkning
Publicerat den

 
 
 
Idag har jag hunnit med himla mycket! Jag har åkt snowboard för första gången OCH lärt mig det! Har också testat min nya skidutrustning! Har haft en jättebra dag men nu är jag helt slut i hela kroppen. Vet inte om jag ska gå och lägga mig snart eller om jag ska orka titta på nån film haha. Vi får se hur det blir. 
 
- julia



Värmland
Publicerat den

Även fast jag inte är född här så tror jag mitt undermedvetna vet om på något sätt att det är här jag kommer ifrån haha. Älskar detta ställe. Har inte insett hur mycket jag har saknat det. Tog ca 3 timmar att åka upp och halvägs stannade vi och tog en glass (burr) på Mcdonalds. När vi kom fram var middagen serverad. Idag har min bästavän Hanna opererat sin axel som strulat och hoppat ur led flera gånger så ska snart snacka lite med henne i telefon. Ska också hänga med farfar ut i kylan och mörkret för att hämta polaroid kameran som jag ska få! Guud kan knappt hålla mig! Ha en bra kväll så hörs vi i morgon och förhoppningsvis har jag lite nya bilder att visa er!

- julia
 
Jag och Hanna en kväll i höstas. 



Torsdag
Publicerat den

 
Sitter och värmer mig med goulash soppa. Ska snart börja packa och göra klart matteläxan. I morgon bär det av norr ut till farfar och Sunne! Har inte varit där på jättelänge så ska bli kul att mysa i stugan och få lite skidåkning i benen. Hade förövrigt två prov idag och det gick väl sådär. Tänkte ta med mig plugg upp under helgen eftersom jag endå kommer ha begränsat internet och inte kunna göra så mycket annat haha. Farfar har hittat sin gamla kamera som han fick när han konfirmerade sig när han var 15 år. Jag ska få den och fatta vad häftigt!! Längtar så jag dör. Har också fyndat en nya väska till min dator. Kameran förljer såklart med upp så kommer förhoppningsvis hinna fota mycket! Ha så det bra tills vi hörs igen!

- julia
 



Fullrulle!
Publicerat den

Kom precis hem från en fullspäckad dag! Hade svårt att somna igår kväll pågrundav att jag sova så himla länge på dagen igår så det blev lite sömn för mig i natt. Åkte till skolan lite halv groggy men mådde bättre under dagen. Efter lunch gick vi ner till stan med klassen och simmade i badhuset. Riktigt roligt faktisk. Gick lite tidigare där ifrån med Tobbe och Affe och Kelly och så fixade vi till oss inför kvällen. Vi åkte sedan tillbaka till skolan där våra  4-6or går och jobbade på deras öppethus. Nu sitter jag och tittar på Efterlyst och ska försöka plugga lite NO inför ett prov i morgon. 
 
- julia



Sjukling
Publicerat den

Vaknade vid 7 i morse och mådde inte alls bra. Sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade inte förrän vid halv 2 (!!) igen men har fortfarande ont i magen. Nu har jag myst ner mig i sängen och ska kolla lite avsnitt av New Girl, en serie som jag började kolla på förut men aldrig kollade klart på. 
 
- julia



Pitch Perfect
Publicerat den

 
Helgen går mot sitt slut och just nu sitter jag och tittar på denna film. Har vetat ganska länge att den skulle komma ut och nu äntligen kan jag titta på den. I morgon är det dax för skolan igen och efter det ska vi ha klassmöte angående våran klassresa. På onsdag ska vi simma med skolan, obligatioriskt för att få godkänt i idrott, men tycker endå det ska bli lite roligt. Och denna vecka dra också försäsongen igång i fotbollen så nu blir det full rulle med träningar igen! Sov gott allesammans
 
- julia



ett fel närmare rätt
Publicerat den

 
Detta har jag sysslat med sedan jag kom hem från Hanna. Ellen gav mig idén igår kväll om att jag borde göra en tumblr och lägga upp alla bilder som jag tar. Tyckte det var en jättebra idé så har börjat lite mått att lägga upp bilder där. Länken dit hittar ni i menyn över headern!
 
- julia
 



Lördag
Publicerat den

Blev väck strax efter tio i morse och har sedan dess varit ute och sprungit i kylan och tagit en varm dusch. Nu ska jag käka och hinna plugga lite innan jag ska träffa tjejerna. Ska sova hos Hanna ikväll så det kommer bli mys.  Ha en trevlig lördag allesammans!
 
- julia



we're marchin on
Publicerat den

Alla bilder är från tumblr.
 
OneRepublic – Marchin On
 
 
- julia



ett år utan sommar
Publicerat den

 
 
 
Längtar så mycket till sommaren! Kunna gå styla kläder mycket finare och roligare och så vill jag såklart kunna fota mycket mer än vad jag gör nu. Har den senaste tiden börjat gilla svart vita bilder mer än vad jag gjorde förut. Tycker dom har en speciell känsla.
 
Idag är det fredag och veckan har bara sprungit förbi. Slutade vid 2 idag och gick sedan en lite stund på stan själv och tittade runt lite medans jag väntade på bussen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plocka och dona lite på rummet. Ska också försöka skriva ett tränings schema. 
 
 
- julia



10 Januari
Publicerat den

Torsdag idag. Tiden går så fort. Var i skolan idag som vanligt och åkte ner till stan en liten stund efteråt med Hanna och Clara. Hon var så brun så det var inte ens roligt. Tror alldrig jag sett någon som blivit så brun tidigare haha. Fick i alla fall med mig en jacka från Monki och ett trorr schampo. Nu ska jag strax iväg på träning och efter det har vi möte med laget med information om 2013.
 
- julia



En himmelsk drog
Publicerat den

 
Nu i nian har vi bal på min skola och efter att jag igår natt drömde en mardöm om att jag inte hittade någon finklänning i tid (haha) så började jag idag titta runt lite. Men vet fortfarande inte hur jag vill ha och det finns ju så himla mycket att älja mellan. Ska man ha lång klänning? Eller kanske kort? Ska den har band eller inte? Vilka skor ska man ha? Och vilken färg ska allt ha? Har hittat lite fint men ingenting som jag verkligen fastnat för. Det är ju ett tag kvar så jag får väl hoppas att det inte slutar som i drömmen! Allt på bilden är från www.nelly.se 
 
Kent – En himmelsk drog
 
- julia



Snurra min jord igen.
Publicerat den

 
Idag är det onsdag vilket innebär matte kurs (IGCSE) från Cambridge Univercity för mig! Hade korridor-häng med Arvid, Ellen och Elin innan det började vid halv 5 och på idrotten som var min sista lektion (borträknat mattekursen) förlorade jag mot killarna på hopprep. Jag övervann också min rädsla för att stå på händer och klarade några sekunder lutandes mot en vägg. Min vän Clara är hemma från Afrika där hon spenderat de senaste 3 veckorna och förhoppningsvis får jag träffa henne i morgn! Jag vill inte ens tänka på hur brun hon måste vara. Själv har jag redan börjat flaga haha.
 
Kent – Pärlor
 
- julia



Spelar pappas skiva ifrån 69
Publicerat den

 
Fick en LP-skivspelare i julklapp av pappa! Den är ny så det blir ju inte riktigt samma charm som om man spelade på en gammal, men jag är glad endå. Det är ett häftigt ljud och jag älskar "gammel-känslan" man får av att lyssna på den. Tänker också på Veronica Maggios låt Välkommen in när jag spelar skivor på den om att spela pappas gammla skivor haha. 
 
Veronica Maggio – Välkommen in
 
- julia



Tisdag folks
Publicerat den

 
Halloj! Skolan är igång for real nu. Hade muntligt framträdande på SOn och quiz på Engelskan idag men det gick förvånadsvärt bra! Nu har jag bara kollat lite på One Tree Hill och snart tänkte jag hoppa in i duschen. Bilden är från min första riktiga fotografering i slutet av sommaren med min vän Hanna. 
 
 
- julia



Katarina Von Bredow
Publicerat den

   
 
 
Något ni kanske eller kanske inte visste om mig är att jag verkligen älskar att läsa! Och några av mina absolut favorit förförfattare är Katarina Von Bredow! Har läst alla hennes böcker, vilket kanske säger ganska mycket haha, och hon gör det omöjlig för mig att slita mig från boken! Jag har listat några stycken av hennes böcker här ovan och om ni inte redan har läst dom så tycker jag ni borde göra det! (Riktigt cheesy och tjejböcker om kärlek och vänskap haha men jag älskar dom!)
 
- julia



Brunt skinn
Publicerat den

 
Kul att träffa alla efter lovet idag i skolan men jag är verkligen inte alls redo för den här terminen. Nationella proven börjar om bara 4 veckor! Gud, nej jag är verkligen inte redo. Har haft konstan ont i magen senaste dagarna och det kan nog bero på min nervositet inför det. Har dessutom muntlig redovisning i morgon. Jaja allt ordnar sig säkert.
 
Tills dess får ni se bilder på denna skönhet som jag hittade i en väskaffär i Thailand. Ryggsäck i äkta skinn för endast 500 svenska kronor! Så jäkla nöjd. 
 
- julia



Söndagsångest
Publicerat den

Hejsan hoppsan! Har varit upptagen men att vara social denna helg så därför jag inte uppdaterat. Efter att Hanna hade åkt hem igår så mötte jag upp Moa på stan och så drog vi hem till mig. Länge sedan vi träffade så det var jättekul! I morgon börjar skolan och idag har jag fått lite plugg gjort. Har tänkt hinna ut och springa lite också men det blir ju mörkt så jäkla fort! Nu ska jag fota lite saker och kanske får ni se de här lite senare. 
 
- julia



Släta ytor är inget för mig
Publicerat den

 
Vaknade klockan 8 i morse av att klockan ringde. 9 satt jag hos frisören och jag har kapat av 15 (!!) cm av mitt hår! Shit alltså. Men det blev fint, fast kommer nog spara ut håret sen igen haha. Om några timmar kommer Hanna Tyden hit och så ska hon sova här. Har inte så mycket mer att skriva men jag tänkte lägga upp för och efter bilder på mitt hår om jag vågar... 
 
- julia



Dom som försvann
Publicerat den

Tänd eld på dina tankar, med dina svarta tysta tårar. O vi vet, o du vet, allt tar slut. Kom låt oss gå härifrån. Låt oss resa någonstans. Resa långt här ifrån. Låt oss bli dom som försvann. 
 
Första låten av Kent som jag har minnen av. Hur jag vägrade lyssna på något annat i bilen och hur jag så gärna önskade att jag var en av dom som sjunger i kören i låten (jag sjöng nämligen i kör på den tiden). Kommer nog aldrig sluta älska Kent. Jag har växt upp till deras musik och det finns nog ingenting som kan få mig att sluta lyssna på dom. Hade tänkt lista mina favoriter men insåg att det inte skulle gå. Den listan skulle bli oändlig haha. 
 
Kent – Dom Som Försvann
 
Godnatt och sov gott allesammans. 
- julia



Ge mig något lika trasigt som du och jag
Publicerat den

Emelie tog den här fina bilden på mig igår när vi fotade. Har inga nya bilder som är på mig med en kamera i handen så blev jätteglad över denna. Besök hennes blogg på www.emelieccarlsson.blogg.se
 
Kent – Ett År Utan Sommar
 
- julia



3 Januari
Publicerat den

Höll på att skriva ett inlägg i morse men glömde bort att publicera det haha. Tredje dagen på året har jag i alla fall tillbringat hemma i pyjamas. Jag har städat lite och börjat med en skoluppgift som ska in nästa vecka. Jag har också hunnit med att prata i telefon med min saknade Ellen. Det blir inget med syslingen Frida i morgon tyvärr... Får bli en annan gång! Snart ska jag dra iväg på träning så det ska bli skönt. Har klipptid i morgon bitti och dras mellan tankarna att bara klippa topparna och spara mitt über långa hår ännu mer eller om jag ska klippa av det kort... Ååh vill klippa det men samtidigt vill jag ha kvar det långa som jag sparat så länge! Ska i alla fall ta "före" bilder sen haha. Ha en bra kväll
 
- julia



Det är något stilla mellan dig och våren
Publicerat den

 
 
Ny header är uppe men känner jag mig själv kommer det inte dröja länge tills jag gör ännu än ny haha. Släkte åkte hem för ett tag sedan och sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket. Tänkte bara kika in här och säga godnatt för nu ska jag bädda ner mig i sängen framför en film med frukt och glass. Så, godnatt på er.
 
- julia



Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort
Publicerat den

 
 
Det tog sin lilla tid att fixa en tillbakablick på året som gått men det var roligt. Jag själv blev till och med påmind av vissa saker haha. Idag har jag vart med Emelie och vi har gått runt på stan lite och fotat. Fick till några fina bilder så jag är glad! Idag fyller också min kära pappa 46 år så senare ikväll kommer släkten över på tårta. Grattis Pappa!
 
Jag har inga planer för i morgon, har mest tänkt städa, rensa garderoben och plugga lite. På fredag kommer min sysling Frida från Katrineholm och hälsar på! Har inte träffat henne sedan i sommras så det ska bli jätteroligt! Nu hade jag tänkt sätta mig och försöka pussla ihop en ny header.
 
- julia



2012 i ord och bilder - del 4
Publicerat den

Årets absoluta höjdpunkt måste jag säga var Swedish House Mafias konsert i Friends Arena! Så jäkla magisk känsla man hade hela den kvällen.
 
 
 
Julen började närma sig och pynt sattes upp lite överallt. 
 
Och sedan åkte jag till underbara Thailand!
 
 
 
 
Sen kom Julen...
 
 
 
...och jullovet
 
 
 
 
 
 
Och innan man visste ordet av så vart det nyår.
 
 
 
 

 
Tack alla fina fina vänner både gamla och nya som gjort det gångna året till något bra trots alla motgångar. Vet inte vart jag skulle varit utan er. Nu ser vi till att 2013 blir ännu bättre! (Alla födelsedagar jag inte skrivit om är på grund av att jag inte har några bilder från det, inte att jag glömt det så ni vet.) 
 
- julia



2012 i ord och bilder - del 3
Publicerat den

Vi hade öppethus på skolan och Ambassadörerna fick klä upp sig!
 
 
Åt på Ming Palace med klassen pga att vi vann bästa klass priset när vi gick ut 8an.
 
 
Jag fick nya pjäxor!
 
Sen var det premiär av Breaking Dawn part 2 och då gick jag på natt premiären med Hanna, Clara och Ellen.
 
 
 
Spelade SMID-cup med skollaget och vann!
 
 
Hade spontan sleepover med Johan, Danne, Lukas, Simon och Malin.
 
Gick en heldag med en klass på Teknikprogrammet med Hanna...
 
...och blev en flitigt användare av Skype.
 
Och fortsatte träna på Friskis.
 
 Har haft mysiga tjejkvällar och häng med trevligt folk på helger.
 
 
 
Och såklart varit i skolan.
 
Och så fyllde mitt kusinbarn Oliva 5år!
 
 
Två fulingar snodde min mobil...



2012 i ord och bilder - del 2
Publicerat den

Jag och ellen åkte och plockade jordgubbar. 
 
Jag köpte nya fotbollsskor!
 
Jag åkte till Göteborg igen för att spela Gothia för andra året i rad med världens finaste lag. 
 
 
 
 
 
 
Åkte på båtturer med förlite batteri i motorn, grillade på klippor i vattnet, plockade blommor och bär åt en sjuk vän, träffade fina vänner och åt massa gott och målade för att tjäna pengar.
 
 
 
 
 
Gick på Åfesten och träffade massa folk och dansade och drömde mig bort till bra musik.
 
 
 
 
Sommaren gick mot sitt slut och vi hade höstfest på landet. 
 
 
Hade träningsläger i två dagar med F-17 och fina fotbollstjejer.
 
Hade picknick med fina Elin och var tvungen att cykla över en mil i spöregn.
 
 
 
Åkte ännu en gång till Göteborg för att ha släktträff.
 
 
 
 
Sommarlovet tog slut och jag började 9an (!!) Hittade på massa skoj under hösten. Fikade i massor, spelade och tittade på fotboll, åkte till Stockholm, började träna på friskis och svettis och tog tag i mitt fotande på riktigt och fick upp inspirationen och glädjen i det igen.
 
 

 
 
 
Sen var det dags för skolfoto
 
Och när det blev höstlov tog jag tåget upp till Gävle och hade några grymma dagar där!
 
 
 



2012 i ord och bilder - del 1
Publicerat den

Firade in året 2012 med ungefär samma folk som igår. Hade jättekul och trevligt då med. På jullovet träffade jag massor med roligt folk och bland annat kom Ellen från Gävle och hälsade på. Clara följde med oss till sälen...
 
 
 
...och vi hade disco med klassen för skolans 4or. 
 
Det blev alla hjärtans dag och kärleken flödade på våran skola haha. 
 
Filmatiseringen av första Hunger Games filmen som jag väntat på så länge kom äntligen ut på bio!
 
Jag praoade för första gången, på ett konditori och stortrivdes.
 
Jag opererade mig i munnen och fick senare tandställning. 
 
Jag fyllde 15 år. 
 
 
Nathalie konfirmerade sig och jag och Clara åkte dit och överraskade henne!
 
Hanna fyllde år och vi köpte detta kort haha.
 
Vi hade Mentor Day med klassen ute i Närsjö (mitt sommarställe)
 
   <3
 
Jag gick ut 8an och tredje året på Engelska skolan med världens finsate människor och samma kväll drog jag till stockholm med Andre och Clara och gick på Nicki Minajs konsert!
 
 
 
Det var en bra inledning på sommarlovet och det fortsatte bra när våran vän Oliver som bor i USA kom och hälsade på!
 
 
 
 
Vi invigde Claras pool...
 
...och sedan kom midsommar då jag hade världens finsate krans.
 
 
Jag åkte till Göteborg med pappa och kollade på min lillebror som spelade Partille cup. Passade också på att hänga med trevliga människor och shoppa i den fina staden. Vi fick också biljetter till Madonnas konsert och fyfan vad häftigt det var!
 
Och så kom Ellen hem från sin språkresa i England. Alla älskar Ellen haha



Gott Nytt År!
Publicerat den

2013 nu alltså, helt sjukt vad tiden går fort. Hade en jättetrevlig kväll igår med fina vänner och mycket skratt. Alla i allmänhet var väldigt glada och trevliga och det gjorde allt toppen! Idag har jag knappt lämnat sängen. Gick till Ica och köpte Ben & Jerry's och godis haha men det är allt. Har kollat på film och inte alls varit effektiv. I morgon ska jag träffa Emelie och fota. Har inte kännt mig inspirerad alls den senaste tiden (antagligen på grund av vädret men det brukar komma tillbaka när våren närmar sig). Hoppas alla ni hade det bra igår och ha ett fortsatt bra år! Kanske gör en sumering av 2012 om jag orkar. 
 
- julia