Ny design
Publicerat den

Äntligen har jag hittat en desgin som funkar som jag vill att den ska! Blir väl aldrig riktigt 100% nöjd men det här får duga ett tag nu. 
 
Idag har jag mycket att stå i, ska stryka skjortor, städa, handla lite inför ikväll och sedan även hinna göra mig i ordning. Men det ska bli kul, känns som det kommer bli en toppenkväll. Ni får också ha det bra och gott nytt år på er! Kram
 
- julia



Julen 2013
Publicerat den

Nu har jag äntligen kunnat ladda över bilerna från julveckan till datorn och tänkte dela med mig av några här! Hade en toppenjul med massa god mat och härligt sällskap, har bästa familjen/släkten! Vaknade upp på julafton hos mamma innan det efter lunch var dax att åka till min faster och fira med pappas sida. På juldagen var vi hos min morbror och firade med mammas sida. Dagarna efter det var det julbor och middagar lite här och där, hade det jättetrevligt och lugnt hela julen. 
 
Dagen innan julafton kläddes granen (vi var sent ute, mamma hade först inte tänkt att vi skulle ha nån gran??? Hallå ingen jul utan gran?? Så vi övertalade henne)
Tre generationer i en bild, farfar, pappa och bror.
Och efter kalle och mat så kom tomten med paket!
Hos min morbror bjöds det på mängder av julmat...
...och även här massa paket! 
 
- julia



HEJ IGEN
Publicerat den

 
Hej! Sorry för dålig uppdatering (igen) men har haft fullt upp med julfiranden hela veckan! Har glömt kamera-sladden hos pappa så har inte kunnat lägga över bilder till datorn från sälen och julen så har inte kännt för att skriva något här. Men tänkte kika in bara och visa två alternativ till vad jag vill ha på mig på nyår. Jag och Anton ska fira ihop med ett kompisgäng så det kommer bli jätteroligt! Är super sugen på kjolen, för den skulle man kunna ha lite när som helst liksom, klänningen är ju mer festlig. Men samtidgt tycker jag att klänningen passar mer till nyår... Men vi får se hur det blir, ska ner på stan med mamma i morgon och kolla runt lite på rean! Kram på er och god fortsättning!
 
- julia



Ballonger och en fin vän
Publicerat den

 
Letade bland mina bilder i går inför en julklapp och hittade då bilder från när vi var hos min farfar i Sunne i sommras och tror inte jag lagt upp dessa som jag tagit på Ellen. 
 
Idag har jag fixat det sista med julklappar efter skolan och sedan åkt hem och slagit in allt. Jag har även packa klart tills i morgon då vi far till Sälen! Ska bli så himla roligt, är sjukt taggad. Har åkt skidor så länge jag kan minnas och älskar det verkligen. Hoppas bara det är mycket snö och många backar som är uppna. Kommer kanske ordna med tidsinställda inlägg dagarna jag är borta men det lär ni märka!
 
- julia
 



Vi går ut och brinner upp i natten
Publicerat den

 
 
Kan ni fatta hur nära vi stod?? Fick till och med tag på en ros som kastades ut i publiken. Dock tog någon toppen så jag fick bara skälken haha. Men men. Älskade Håkan får i alla 5 utav 5 toasters eller hur man brukar säga. Det var såå grymt och det är sorligt att det är över. Jag tar med mig fantastiska minnen. Och en tygpåse som jag köpte efter konserten. 
 
Har haft en ganska stressig dag med två prov plus att jag handlat julklappar och hunnit träna. Tur att det är sovmorgon i morgon så jag kan få sova lite haha. Är helt mör och slut i kroppen efter ett killer pass med laget på ett gym, men skönt är det också att träna. I morgon blir det att fixa det sista med julklappar innan jag kan slappna av! 
 
- julia



Håkan Hellström
Publicerat den

När det här inlägget publiceras är jag antagligen i Västerås och köar till en Håkan Hellström konsert med ett härligt gäng. Har haft nedräkning hur läge som helst nu men ändå har det gått så himla fort frams till denna dag. Gaash är så taggad. Har en ny mobil nu (Iphone 5s) så hoppas på att kunna ta bra bilder även fast det är med mobilen som jag sedan kan lägga upp här. 
 
 
Håkan Hellström
 
- julia



PLOYVORE
Publicerat den

Untitled #1
 
Polyvore är en trevlig hemsida (som även finns som app till mobilen) där man kan sätta ihop collage med både kläder, smin och möbler. Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag satte ihop denna haha men tyckte det blev lite fint ändå. Typ inspiration att kunna ha samma assocearer till två olika outfits.
 
- julia



Ingen ordning på någonting
Publicerat den

Får ingen ordning alls på designen. Har äntligen hittat en design jag faktisk gillar till 100% men såklart ska den krångla då?? Ni ser att menyn inte fungerar som den ska.. Och så verkar det som om alla gratis designer är nästan helt fösvunna? De går att ladda ner med koderna funkar inte på någon..? Jätteskumt. Skulle i alla fall vilja ha en enkel, svart-vit design typ sen den jag har nu men också med en header som ser ut ungefär som på bilden nedan. Någon som kan hjälpa mig?? Tacksam för svar hehe
 
 
 
- julia



Och så startar ännu ett nytt kapitel...
Publicerat den

...och det utan rälsen!! Efter 1 år och lite mer än 7 månader blev jag äntligen av med den. Är hur nöjd som helst och kan inte sluta le. Det har väl inte direkt vart en dans på rosor hela tiden och har haft ett antal sammanbrott och velat slita ut den men vartenda skavsår i kinderna och varenda reva i läpparna har vart värt det. Fyfaaaan vad skönt att ha det avklarat alltså. Och till alla er som funderar på/vill ha tandställning, gör det, så himla värt det, trots allt! 
 
- julia



Blickar framåt
Publicerat den

 
Var på spelarmöte angående fotbollen för snart två veckor sedan. Allt är lite halv-nytt nu och det är bestämt att det inte blir något sammarbete mellan Triangeln och United nästa säsong. Det innebär att jag numera bara tillhör Triangelns IK och inte spelar i två lag som jag gjort denna säsong. Jag har antagligen tränat min sista träning på Årby IP och kanske till och med spelat min sista match med Eskilstuna United. Någonsin. Tar med mig så många fina år och minnen från tiden med det laget. Bland det bästa som jag varit med om faktiskt. Serievinster i allt vi ställt upp i säsong efter säsong, cup vinster och förluster, uttagningar till Sörmlandslag och Mästarcuper. Alla som varit en del i det laget betyder så himla mycket och samtidigt som det känns grymt att börja om i ett nytt lag med större utmaningar och härliga människor känns det även väldigt sorligt att våra år är över. Men sånt är livet, alla växer upp och nu har även vi gjort det. Tack så jävla mycket för allt tjejer! <3
 
Och för en sista gång, "ingen kickar fotboll som oss, united, jag sa united"
 
- julia
 



Ett brinnande Stockholm
Publicerat den

 
Denna bild  togs från en bar i Gävle förra höstlovet som spenderades med Ellen och det var väl ungefär så här Stockholm såg ut när tåget rullade in i huvudstaden i fredags eftermiddag. Trots snökaos både på vägen dit och idag på vägen hem har jag inte drabbats av några förseningar vilket varit jätteskönt. Nu ska jag egentligen plugga men har dåligt samvete för att jag inte skriver här så ofta så ville bara göra ett inlägg. Har samhällskonskaps prov på tisdag men känner att jag har ganska stor koll. 
 
- julia



Torsdag 5/12-13
Publicerat den

Hej och godkväll!
 
Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen åt spanska-pluggande kände att jag behövde en lite paus ifrån det så då kikar jag såklart in här. Veckan har gått otroligt fort och jag har nog pluggat mer än någonsin dessa senaste veckorna. Känns som om det är det enda jag gör haha, men så är det inte trors allt. Idag var jag nämligen och fikade på mysigaste kafét med finaste vännerna, välbehvlig. Det spelades julmusik i högtalarna, är ljusslingor uppsatta vart man än ser och vi pratade mycket om att December månad nog faktiskt är den bästa månaden. 
 
Som ni kanske märkt ser designen annorlunda ut. Har varit trött på den gamla ett bra tag så kände för att förnya bloggen lite. Tycker jättemycket om det nya som blivit, vet att menyn laggar lite men har inte haft tid/ork till att fixa det så det får bli någon annan gång. I morgon ska jag till Anton så i helgen blir det att mysa, gå på julmarknad och julbaka. Kommer bli hur mysigt som helst. Kram på er
 
Katy Perry – Ghost
- julia



Farfar och dikter av Fröding
Publicerat den

 
Detta plockade jag med mig hem från farfars gård uppe i värmland när vi var där i sommras. Det är en bild på farfar när han är 14 år tagen med den vintage kameran jag fick av honom förut, som han fick av sina föräldrar när han var i den åldern. Älskar att fotot är så gammalt men ändå så välbehållet och fint. Brevid fotot på farfar är en hög gamla böcker med historier och dikter av bland annat Selma Lagerlöf och Gustaf Fröding. Det är så mysigt att bara sätta sig och bläddra i dom om kvällarna.
 
Har fortfarande fullt upp i skolan och det är därför jag inte haft tid att uppdatera här. I morgon ska jag till tandregleringen och om en vecka ryker rälsen! Hur skönt ska inte det bli?? Shit längtar sååå
 
- julia