Teknikrapport och sockerkaka
Publicerat den

 
Tänk om man hade läxor som den på bilden ovan (tagen från tumblr.com) istället för teknikrapporter på 30 sidor och 6 andra prov. Sitter just nu på lektion, men kan inte riktigt koncentrera mig på skrivandet så jag kikar in här istället. Detta brukar bli platsen jag flyr till när jag vill slippa något annat haha. Ska ändå forstätta med skolarbetet hemma så känner att jag kan sluta med det nu. Får se om det bli någn träning ikväll, mår fortfarande itne helt bra så det är tråkigt...  rAnnars när jag kommer hem ska jag ta en bit sockerkaka som mamma och min lillebror bakade igår och sen kanske jag kollar på någon serie.
 
- julia



Danshumör
Publicerat den

 
Tog denna (suddiga haha) bild för några dagar sedan runt 3 tiden då det började bli mörkt. Har fortfarande inte vant mig vid mörkret fast det redan är slutet av november. Blir lika förvånda varje gång jag tittar ut genom fönstret vid fyra-tiden och en kolsvart eftermiddag möter min blick.
 
Idag är det endast en månad (!?) kvar till Julafton och jag längtar jättemycket till att få baka knäck och lussebullar och slå på TVn och veta att det kommer visas massa mysiga julfilmer (julfilmer är de bästa filmerna). Känner på mig att det kommer bli en super jul i år. 
 
Och så på tal om annat än jul och mörker är denna låt #GETITRIGHT av Miley Cyrus. Gillar hennes nya album och denna låt får mig att bli så glas och dansig haha. Vill bara försvinna i musik, blir på riktigt danshumör. Ett litet tips för er som också vill försvinna en stund då och då.
 
- julia



Söndag
Publicerat den

Och så var det söndag igen. Hade tänkt tillbringa helgen dränkt i plugg men så blev det inte, som vanligt haha. I fredags köpte jag och tjejerna med oss lite choklad och åkte en sväng hem till Ellen som legat sjuk hela veckan. Där tog vi igen missad tid då vi inte går i samma klass som henne längre (vilket suger) och bara myste. Kvällen spenderades hos Clara med henne, Nathalie och Hanna. Även Henke och Blomman, två killar från klassen, hängde på en stund så det var roligt. Lördagen spenderades i sängen med godis, glass och datorn. Kollade lite filmer och serier och allt annat möjligt man kan göra på internet (typ vara inne på tumblr i flera timmar i sträck) och idag har jag storstädat mitt rum hos pappa och sedan packat upp väskorna hemma hos mamma. Resten av kvällen ska jag plugga, måste komma igång nu, har hur mycket som helst att göra de här sista veckorna innan jullovet. 
 
- julia



LONDON BABY
Publicerat den

 
Att London var en bra idé tyckte vi ja. Bokade därför flyg dit och den 4 April far vi! Har längtat att få besöka den staden och nu äntligen ska jag få göra det, kunde inte vara gladare! Ska shoppa shoppa shoppa och fota fota fota. Ska gå på musikal, dricka te på mysiga cafén och köpa Nike skor, leta fina ting i små vintage butiker och i stånd på Camden Market. Japp, London var en bra idé.
 
- julia
 



Biobetyg och hemlisar
Publicerat den

 
Var ju på nattpremiären av andra filmen i serien Hunger Games och blev inte besviken alls! Dom har filmatiserat böckerna så himla, himla bra och det gör mig jätteglad. Längs tredje filmer kommer ut!! Det suger när man läst en bok som blir film, och så är filmen inte alls som man förväntat sig... Längtar tills tredje filmer kommer ut!! 
 
Idag kom jag från skolan runt halv 3, hade bara två lektioner så det var skönt. Gjorde Chai (standard) och tittade sen ett avsnitt av Top Model som alltid går vi den tiden på tv3. Sov lite och efter det bokade familjen Jonsson något som kommer bli grymt! Tänkte att jag avslöjar det lite senare. 
 
- julia
 



KOM IGEN NU SVERIGE
Publicerat den

 
Idag kommer jag hinna med mycket. Kom hem från ett killer styrkepass med fotbollslaget och sitter nu bänkad framför TV för fotboll mellan Sverige och Portugal. Halvtid nu och forfarande står det 0-0. Passar på att skriva här och packa lite inför ikväll, ska ju på nattbio med Clara och se nyaste Hunger Games. Är så taggad!! 
 
- julia
 



Nattpremiär
Publicerat den

 
Idag när jag kom till skolan spontan-bokade jag och Clara biljetter till Nattpremiären av den nya Hunger Games filmen Catching Fire. Vi båda läste böckerna för flera år sedan och är så peppade på filmatiseringen av andra boken!! Det som är så bra med sovmornar. Man kan vara uppe sent utan att det påverkar så mycket. Har ju sovmornar onsdag, torsdag och fredag. Hur skönt som helst. Älskar mitt schema hehe. 
 
Försöker just nu blir klar med en uppgift fast det går segt, är inte alls på plugg humör så tittade in här istället. Tänk om skrivandet till skolarbeten kunde gå lite enkelt som det gör att skriva här!
 
Lorde – Tennis Court
- julia
 



Canon EF 50mm 1.8 + UV filter
Publicerat den

 
I veckan blir det att beställa hem denna skönhet! Längtar som in i bomben. Då ska det fotas fotas fotas. 
 
Anton har åkt hem och nu sitter jag och kollar runt efter snowboardar på internet. Kollar även på nyaste avsnittet av The Carrie diaries och dricker efterlängtad Chai Latte. Veckan som kommer består av mycket fotboll, både träningar, matcher och på TV. Planerar även en tjejkväll till helgen. Det behövs, mina tjejer är bäst. Nu ska jag nog ta ett bad och fixa till mig lite inför en ny vecka och sedan lägga mig och läsa boken vi har som läxa till svenskan. Vi hörs!
 
- julia
 




Publicerat den

 
 
Ska strax ta bussen ner på stan och möta upp klassen, vi ska få gå runt lite i komunhuset på samhällskunskapslektionen. Idag är det fredag ännu en gång, tiden, dagarna, veckorna, åren bara springer fram. I eftermiddag kommer Anton, lite senare i kväll ska jag äta middag med fotbollslaget och efter det blir det att titta på Sverige - Portugal. En bra fredag alltså. 
 
 
Daniel Adams-Ray – Precis som jag (P.S Daniel Adams-Rays nya album alltså, mmmh)
- julia



Frostiga mornar
Publicerat den

 
Äntligen har luften kallnat och blir till ånga när man andas ut. Tror alldrig mörkret påverkat mig så mycket som det gjort i år. Är trött hela tiden och min hjärna verkar gå och lägga sig redan klockan 4 bara för att det blir mörkt då. Men har börjat lägga mig tidigare och sover längre så känner mig mer utvilad nu. Tänkte att jag bjuder på lite sensommar bilder på en mycket saknad vän även fast jag nu längtar till snön och inte sommarn. 
 
- julia
 



Stans finaste kvarter
Publicerat den

'
 
Vandrade runt på stan innan jag hade klipptid idag då som sagt. Salongen jag klipper mig hos ligger i Gamla Stan vilket jag tycker är bland de finaste områdena i Eskilstuna. Älskar de trånga, ojämna kullerstensgatorna som får det att kittlas i hela kroppen om man cyklar där och de små husen med både sena väggar och tak och stora fönster. Jullamporna som sätts upp under vintern gör allt ännu finare så dom längtar jag till haha. Nu är jag hemma och ska inte göra något speciellt alls. Tänkte rensa lite bilder från telefonen och kanske kolla några avsnitt av New Girl. 
 
- julia
 



Väskor
Publicerat den

 
 
Har spanat in dessa två väskor från Åhlens ett tag nu. Har velat ha nån liten brun väska man kan ha med sig om man ska iväg över en dag och inte behöver så mycket saker med sig. En perket sommarväska. Så någon av de här kommer jag önska mig i julklapp. Ska klippa mig i morgon men innan tänkte jag storsa runt lite på stan och kolla in dom! Vilken tycker ni är snyggast?
 
- julia
 
 



I'm friends with the monsters that's under my bed
Publicerat den

Screenshot på lite bilder från min weheartit.com
 
 
Fredag idag. Tog en mysfika med Hanna Tyden efter skolan och sen har jag bara softat i soffan med min lillebror framför idol. Just nu gör han fruktsallad till moi och jag ska nog dra mig ut i köket och fixa till en chai latte som börjar bli standard på kvällarna hehe. I morgon blir det ingen sovmorgon då jag har första innomhus matchen för i år. Efter matchen ska jag ta tåget till Enköping för att hälsa på Antons farfar! Så jag har en trevlig helg framför mig. Nu ska jag kolla klart idol och sen lägga mig i sängen och somna eller kolla på nån film haha.
 
Och tänkte tipsa er om låten alla verkar prata om, ifall nån missat den (inte för att jag tror det) 
Eminem – The Monster
 
- julia



IMAGINE DRAGONS
Publicerat den

 
Inte bästa mobilbilderna, men shit vad grymt det var!! Lite besviken bara att dom inte sjöng Bleeding Out och America men men, man kan inte få allt här i världen. Var med ett gäng härliga tjejer och Jag, Hanna, Clara, Nathalie och Ellen sov över i Stockholm hos Nathalies mormor och morfar och tog sedan tåget hem till skolan i morse. Hade muntligt prov på Svenskan idag och efter en konsertkväll kan ni ju tänka er hur rösten var haha. Men det gick bra i alla fall. Nu står ännu mer plugg på schemat så ska fixa chai latte (pappa har köpt en kaffemaskin man kan göra egen chai latte i, gaahh!) och tända lite ljus och försöka komma igång med det. 
 
- julia



Söndag
Publicerat den

Och vips så var det lovet över. Jag har möblerat om lite i mitt rum hos mamma, sovit ut och hängt flera dagar i huvudstaden med helt fantastiska människor (skrev det i förra inlägger också men dom är verkligen det!) och shoppat och bara haft roligt. Kanske visar lite av det jag köpte senare, om ni har tur haha. Annars då? Jo, har massa plugg som står på schemat och det är det jag håller på med just nu. Men håller huvudet högt för på tisdag är det dags för IMAGINE DRAGONS och jag är så lycklig och helt pirrig i kroppen!
 
Min fina vän och modell (ibland haha) har även fyllt år under lovet så grattis till dig!
 
- julia
 



Tillsammans mot Cancer
Publicerat den

Har haft ett otroligt bra lov och träffat så himla fantastiska, fina och inspirerande människor! Och i måndags hade vi gråtkalas till galan Tillsammans mot Cancer. Det är en så fruktansvärt hemsk sjukdom, men tillsammans kan vi besegra den. Kolla på videorna om Edvins historia och köp Edvins låt I will be here på Itunes eller lyssna på den på Spotify, alla pengar går till Cancerfonden och hjälper forskningen framåt. Bidra, det är det enda rätta. 
 
 
 
 
- julia