Ride
Publicerat den

Pappa har fått igång kameran igen! Så lycklig just nu haha.
 
Idag har jag hängt med Soffan på stan och hemma hos henne. Hon har precis flyttat och jättefint var det! Har fortfarande inga planer för i morgon så det kanske blir att jag är helt själv och inte gör någonting alls. Ska i så fall köpa mig själv massa gott och tröstäta haha. Jaja vi får väl se hur det blir. Nu har jag landat och packat upp hos pappa och har planer för att rensa garderober och lådor och börja fundera lite på hur jag vill ha det när jag ska göra om mitt rum till våren. Får se om jag orkar börja ikväll eller tar det i morgon i stället. Näpp det blir nog i morgon för ny kände jag för att sova. Godnatt allesammans
 
Lana Del Rey – Ride
 
- julia



Nobody gets her around here
Publicerat den

Ledsen för dåligt uppdaterande men jag har fortfarande inte fått igång min kamera and it's killing me seriöst. Klarar mig inte utan den vet inte vart jag ska ta vägen började gråta och allt. Har så mycket ångest så ni förstår inte :(:(:( Pratade med pappa och han ska försöka hjälpa mig men annars får jag väl skicka in den på lagning eller helt enkelt köpa en ny... Jag hoppas på det bästa! I morgon då? Har ingen aning alls vad jag ska göra för han jag skulle träffa kan inte längre. Ska försöka hitta någon att vara med eller hänga på någon någon stans. 
 
Tittade på filmen The perks of being a wallflower i morse när jag vaknade. Åh så bra den var, rekomenderar! Ha en bra dag och ett Gott Nytt År om jag inte hör av mig innan dess! 
 
- julia



This time it's serious
Publicerat den

 
 
Kommer ett ångestfyllt inlägg alldeles strax haha förbered er. 
 
 
- julia



Can't buy me love
Publicerat den

Håller på att jobba med olika idéer på en ny header. Kanske dyker upp någon ny i morgon om jag har tid. Sålänge får ni lite tips på en film som min kompis rekomenderade idag. Kollade på den ikväll och tyckte den var lite mysig. (Hittade ingen trailer till den. Säkert på grund av att den är så gammal, så det fick bli en full movie istället haha. Innehåller också en bra låt av The Beatles (Can't buy me love))
 
 
- julia



Paradise? Paradise can go fuck itself
Publicerat den

 
Förlåt för dåligt uppdatering! Har varken haft tid eller ork till att blogga och hade laddat till att lägga upp massor med inlägg nu ikväll och i morgon med bilder på julklappar, saker jag köpt i Thailand och på en fotobok som jag beställde hem lite innan jag åkte iväg. Den kom när vi var borta så fick se den först när jag kom hem och blev jättenöjd! Den var jättefin! Så hade tänkt visa er det men nu har min kamera lagt av och vill inte alls sammarbeta. Har ett pokerface på utsidan men på insidan freakar jag out. Hur ska jag klara mig utan min kamera!? Det vill inte funka att stoppa i minneskortet och jag vet inte vad jag ska göra! :(:(:( De senaste dagarna har jag i alla fall hunnit gå på stan med både Hanna och Nathalie och igår kväll sov jag och Nattis hos Hanna. Kom hem idag runt 6 och nu är jag själv hemma så hade tänkt sätta på någon film. Ni får ha en bra kväll så hörs vi senare. (Förhoppningsvis får jag kameran att fungera igen..!)
 
- julia



Man lär sig att man klarar sig
Publicerat den

Trodde inte att jag skulle bli så perverkad av tidsomställninigen men var som sagt dödstrött igår kväll redan vid 8 och så vaknade av mig själv i morse klockan 6. Inte så himla kul men har hunnit kolla på Vampire Diaries och filmen New York Minute (En galen dag i New York på svenska) med Mary-Kate och Ashley Olsen. Jag tänkte lägga upp bilder på saker jag köpt och fått efter jag firat med pappas sida av släkten i morgon. Och innan jag ska dit i morgon ska jag träffa Hanna och gå lite på stan. Nu har jag precis ätit lunch och tänkte ta en lite tupplur så jag orkar med ännu ett julfirande i kväll. 
 
- julia



Thailand
Publicerat den

 
 
 
 
 
Kom hem från Thailand igår kväll som sagt. Hemresan tog hela 12 timmar så det var lite segt. Resan var i alla fall jättemysig och jag vill mer än gärna åka tillbaka dit! Jag och Thilda flög fallskärm vilket var jättehäftigt, vi tog massage, fisk-spa för fötterna och shoppade. Hotellet vi bodde på var jättefint och stranden lika så. Har massor med bilder att visa men tänkte att vi tar lite i taget så det här ovanför får duga så länge.
 
Har firat jul nu i eftermiddag/kväll med mormor och morfar och min morbror. Ska träffa dom i morgon också plus lite andra människor och på onsdag ska jag hem till faster och fira med henne, papap, farmor, kusinerna och kusinbarn. Nu är jag grymt jättetrött och ska ta och sova. Natti natti
 
- julia



God Jul
Publicerat den

 
 
God Jul på er! Kom hem från Thailand igår men var så trött (flyget tog 12 timmar och så fick vi problem när vi skulle hämta bagaget osv. det kom till slut!) så jag hade ingen ork till att skriva här. Hade en jättehärlig resa men det är skönt att vara hemma nu. Vaknade upp ganska tidigt i morse och åt jul frukost och öppnade lite presenter. Mormor och morfar och min morbror kommer runt 3 tiden och då ska vi kolla på Kalle och äta knäck och annat gott. Julbord senare i kväll och mer paket. Är jättenöjd med allt jag fått och allt jag köpt i Thailand också, så tänkte visa lite grann av allt senare! Har hunnit att dricka lagradjulmust idag också... Smaka sådär haha
 
Ha en trevlig Julafton så hör jag av mig sen!
- julia



Vi är inte sånna som i slutet får varandra.
Publicerat den

 
Fredag idag, gud så skönt. Sista dagen i skolan för mig det här året efter som att jag i morgon ta flyget mot varmare bräddgrader! Längtar så jag dör. Får lov 1 vecka längra än alla andra också hihi. Åkte i alla fall till Hällby idag efter skolan med Lovisa och jobbade på begravningsfika. Det var mysigt och familjen var jättetrevlig. Är helt slut i kroppen men måste packa klart och fixa och trixa när jag egentligen bara vill slöa framför en bra film. Kanske drar ut en sväng och träffar Lukas om han svarar. 
 
- julia



Lucia
Publicerat den

Funderar på att göra en ny header... Tycker om den jag har nu men den är så himla liten haha. Är inte så duktig på allt det här med blogg designer men gör så gott jag kan. Så det kanske kommer upp någon ny design så småningom.
 
Åkte till Västerås med pappa direkt efter skolan och fixade ett tillfälligt pass. Känner väl ungefär som alla andra när man får se bilden. Men jaja, det kunde varit värre. Tog en sväng förbi Mc Donalds på vägen hem och nu sitter jag här. 13 december och Lucia idag. På min skola var det fina Linnea som fick äran att vara Lucis, perfekt för rollen! Hade tänkt kolla ett avsnitt av gossip girl nu och sedan plugga inför matteprover i morgon. Har träning ikväll också. 
 
- julia
 



Julgran
Publicerat den

 

Två bilder på julgranen i entrén i min skola. Har inget annat att bjuda på just nu, glömde överföringssladden hos pappa så kan inte lägga upp några nya bilder... Tog dessa med mobilen lite snabbt idag så kvaliten kanske inte är den bästa men men. 

- julia




12/12/12
Publicerat den

Idag är det den 12 i 12 år 2012 och såklart hade vi nedräkning till klockslaget 12:12:12 idag på matten haha. Hade IGCSE efter skolan så kom hem runt 7. Fikade med mormor och morfar och nu ligger jag och kollar på Gossip Girl. Ååh vad bra det är!! Ska ta och plugga lite och sedan försöks hinna kolla ett till avsnitt av GG.

- julia




Nu kan du få mig så lätt
Publicerat den

Hade sovmorgon idag som sagt och passade på att köpa en blus från Bikbok som jag spanat in ett tag. Åkte till skolan till lunch och när jag slutat drog jag till gymmet med André. Kom hem för en timme sedan ungefär och har sedan dess ätit mellis och kollat ett avsnitt av Gossip Girl! Det börjar dra ihop sig nu, sista avsnittet på sista sesongen kommer ut nästa vecka! Kan inte fatta hur länge jag följt den serien. Nu ska jag plugga lite matte och kommer antagligen titta ett till avsnitt av Gossip Girl innan jag sover. 
 
- julia



I'll lie and you'll believe
Publicerat den

Gammal bild från förra sommaren. Tycker om den haha.
 
Längtar bort till vita stränder, blåa hav, fräknar och blekt hår. Men verkligheten slår på ibland och då får jag ångest över hur mycket det är att göra i skolan den här sista veckan.
 
Min vän Clara vann DNs nutidsorientering i Sörmland och har idag fått träffa drottningen. Inte alls avundsjuk nej nej. Haha. Annars har det väl inte hänt så mycket runt omkring mig. Väntar på att min fotobok ska komma och också på min ELLE tidning som inte hittar hem..? Alla andra som jag känner som prenumerar på ELLE har fått den men ickesanicke inte jag. Kollade på några Gossip Girl avsnitt när jag kom hem och hade tänkt plugga men så blev det inte. Nu ska jag hoppa in i duschen! Kram på er

- julia
 
 
The Pretty Reckless – Just Tonight



STUCK
Publicerat den

Satt uppe halva natten igår (tiden bara rann iväg!) och fixade med en fotobok som jag sedan beställde hem idag! Var på julbordslunch hos farmor idag med kusinerna och resten av min söndag har jag spenderat på min engelska uppsats som ska lämnas in i morgon. Måste komma igång nu efter jullovet med att göra saker i tid. Började nämligen skriva på den idag... Jag har skrivit hälften nu men är helt fast! (Därmed rubriken) Har inget alls mer att skriva egentligen men man får väl babbla på om like olika saker haha.
 
- julia



Take a walk on the wild side
Publicerat den

 
 
2 bilder från fotandet idag med Clara. (Världens bästa Clara eftersom hon tog av sig jackan för att få till bilderna!) Kom precis hem. Har ätit julbord för första gången i år, smakat ischoklad för första gången någonsin och badat badtunna ikväll. Träffade också en gammal proffsfotograf och fick massa bra tips! Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag. I morgon väntar plugg och packning. Sov gott!
 
- julia



heaven is a place on earth with you
Publicerat den

Lördag idag. Vaknade upp brevid Clara vid 11 tiden. Vi slöade hela morgonen men tog oss tillslut ut och fotade. Blev riktigt nöjd och Clara var en grym modell! Resultaten får ni se senare. Hon åkte hem för en stund sedan och nu ska jag snart iväg på middag med familjen. Ha en trevlig kväll allihopa
 
- julia



All I ever wanted was the world
Publicerat den

Jag har kollat genom mappar från några av mina fotograferingar från i somras/höstas och gjort lite redigeringar på bilder jag inte använt förut och så där. Här är en av dom!



Fredag
Publicerat den

Äntligen helg. Hade träning efter skolan idag och nu har Clara kommit till mig. Vet inte rikigt vad vi ska göra, tror jag tänker tvinga henne att se X-Factor finalen även fast hon hatar det programmet haha. I morgon kväll ska vi på middag hos dom vi ska till Thailand med så det blir trevligt. Annars händer inget speciellt, tänker skriva min engelska uppsats som ska in på måndag och bara mysa i pyjamas och dricka te. 
 
- julia



when I lose myself I think of you
Publicerat den


Bild från i höstas när jag var i stadsparken och fota med fina Malin!
 
 
Glömde berätta igår att vi hade besök av Benny Grünfeld, överlevare av förintelsen och gud vilken bra föreläsning han höll för oss! Rös i hela kroppen och kände mig helt tom efteråt. Han fick en verkligen att bli omskakad och tänka igenom sitt liv. Vi har sådan tur som har det så bra som vi har det. Alla är inte lika lyckligt lottade. 
 
Stormen har lagt sig i dag men mycket snö är det överallt! Var efter skolan och tog en vaccin spruta inför Thailandsresan. Har väldigt mycket i skolan nu sista veckorna men ska försöka skriva så mycket jag kan och hinner! 
 
- julia



SILVERLAND
Publicerat den

Det är snökaos i Eskilstuna. Kallt och blåsigt hela dagen och på eftermiddagen stod busstrafiken helt still. Visst klagar man, men jag tycker snö är bland det mysigaste som finns. Tänk er att sitta under filtar, tricka te och kolla på en film med någon man tycker om. De senaste dagarna har det som ni kanske förstått inte gått att fota ute. Jag håller tummarna för att det blir fint väder på lördag så jag kan ut i snön och fota. Just nu planerar jag jullov och nyår med fina vänner, skriver packlista till Thailand och längtar ihäl mig för att få komma bort till värmen. Att få komma bort lite mitt i allt detta kaos ska bli jätteskönt. Kommer såklart ha med mig kameran dit så hoppas på  fina bilder därifrån med solnedgångar och vackra hav. 
 
- julia



Favoriter
Publicerat den

 

Här är ett collage med några av mina favorit bilder från hösten. 




Vinterland
Publicerat den

Nu tror jag nog vintern är här för att stanna. Aldrig förr har jag gått så snabbt hem från bussen som jag gjorde idag. Fyfan vad kallt det var! Skulle ha simmat med Hanna Tyden efter skolan idag men simhallen var stäng för att det tydligen är en läcka i bassängen så det var lite tråkigt. Vi tyckte synd om oss själva så vi gick och tog en fika på Espresso House istället haha. Nu har jag pluggat lite matte och tänkte börja smått på min Engelska uppsats som ska in nästa måndag. Ha en trevlig måndags kväll allesammans!
 
- julia



Drömfångare
Publicerat den

 
 
Denna skönhet köpte jag igår på julmarknaden. Har letat sedan i våras efter en sådan så blev jätteglad när jag hittade ståndet som sålde den. Idag gick jag upp vid 10 och tog sedan bussen in till stan där jag mötte upp Sofie för ett gympass. Fick ett sms av Lovisa som undrade om jag kunde hoppa in och jobba på cafét ett tag på eftermiddagen så det gjorde jag. Jätte mysigt och massor med folk kom det. Julstämmningen var på topp! Pluggade lite när jag kom hem och nu ska jag strax sova. Upp tidigt i morgon för ny skolvecka. Hoppas ni haft en bra helg! Kram
 
- julia

 



Julmarknad
Publicerat den

 
 
Vaknade vid 10 av att Hanna Tyden kom hem till mig. Åt lite frukost med henne som sälskap och sedan fixade jag till mig och så åkte vi in en sväng till stan. Det är julmarknade för fullt nu och vi kikade runt lite där. Hittade faktiskt en drömfångare, har letet jättelänge efter det och nu ältligen kunde jag köpa en! Visar er sen när jag satt upp den hur den ser ut. Vi stannade också på Systrarna i Parken och åt sallad till lunch. I kväll hade jag tänkt plocka runt lite på mitt rum och kanske kolla lite film. Diskuterar just nu nyaste Vampire Diaries avsnittet med finaste Nathalie och snckar skype med bästa Lukas. Ha en trevlig lördag allihopa.
 
- julia