Uppe med tuppen
Publicerat den

Klockan är bara 9 men jag har redan hunnit storstäda här hemma i huset. Har damsugit dammat, skurat och skrubbat, vuxenpoäng till mig! 
 
Igår drog vi hem ett gäng till Clara och tittade på Halloween avsinttet av Pretty Little Liars, hur ska man kunna vänta på fortsättningen ända tills januari??! Gaash. Bra var det i alla fall. Nu ska jag strax dra mig mot skolan och mot fredagen som är den jobbigaste av alla dagar, men Anton kommer i alla fall direkt när jag slutar, kunde inte bli bättre! 
 
 
- julia



Antonio Paul
Publicerat den

 
Duon Antonio Paul har släppt en ny singel och jag tycker nästan att alla deras låtar är lika grymma! Tips till er som inte vet vilka de är. 
 
Idag har jag haft en väldigt bra dag, hade endast en lektion så började tio i 11 och slutade 12. Åkte hem direkt efter skolan (i spöregn), städade och lagade jättegod lunch med massa sallad, broccoli, keso och pyttipanna. Tog sedan bussen ut till Torshälla och mötte upp Hanna Tyden och spenderade resten av eftermiddagen och kvällen där. Kom precis hem och nu står lite plugg på schemat! I morgon är det skola som vanligt och den finaste personen i mitt liv fyller år! Fast det firas inte förrän på fredag. Mer om det sen!
 
Antonio Paul – Coloured Screens
 
- julia
 



< Hår >
Publicerat den

 
 Åh inspireras så mycket av alla hårbilder som cirkulerar på både Tumblr och Weheartit. Vill så gärna våga göra något annorlunda med mitt hår men är inte så säker på vad. Tycker bilden ovan på tjejen med lila hår är jäkligt ball, men guuud skulle man våga? Än sålänge vill jag i alla fall bara fräsha till topparna och slinga håret i massa ljusa slingor så det blir ljusare. Funderar sen till sommaren på att blondera det och kanske lägga i nån ljus, ljus färg... Men vi får se hur det blir! Nu ska jag snart gå och lägga mig, har varit en lång dag och i morgon är jag träningsfri så istället vankas en runda på stan efter skolan. 
 
- julia



Håkan, Imagine Dragons och allt där i mellan
Publicerat den

 
Hoppade precis ut ur en varm och behövlig dusch. Har plockat och fixat lite på rummet, lyssnat på Håkan-låtar live från Way Out West, tex. Ramlar, Nu kan du få mig så lätt och Känn ingen sorg för mig i Göteborg och tänkt att snart är det min tur med ett fint gäng att stå där i publiken och skriksjunga alla fantastiskt fina låttexter. Gaah. Men först på tur, Imagine Dragons om två veckor och två dagar!!!
 
Har blivit helt bloggtokig senaste dagarna men det kanske ni redan märkt? Har uppdaterat som alldrig förr och det är himla kul tycker jag. Är på blogga/redigerings/fota/skriva humör, hur trevligt är inte det liskom. Ska strax lägga mig på spikmattan, som förövrigt är alla vardagskvällars höjdpunk, och försöka läsa lite ur min engelska bok som ska vara färdigläst tills på onsdag.
 
- julia



Förra hösten
Publicerat den

 
Några bilder från förra hösten på Clara och Malin. Då hann jag i alla fall med att fota den där magiska tiden när allt runt om kring en skimrar i guld. 
 
Idag ska jag på fotboll och fotbolls avslutning och efter det ska jag hem till min kusin och fira hennes dotter som fyller 6 år i morgon! Länge sen jag träffade dom så det ska bli jättemysigt. I morgon är det skola som gäller igen och det har varit en rolig och behövlig helg känner jag. Ska förutom kalaset och fotbollen städa och ta hand om mig själv ikväll. 
 
- julia
 



Sånt som är fint
Publicerat den

 
// Svart bh Gina Tricot 99:- // Boyfriendjeans H&M 399:- // Marc by Marc Jacobs Laptop Case // Daniel Wellington klocka 1495:- (herrmodell) // 50mm objektiv (Canon) + UV filter 999:- Netonnet.se // Låga Dr Martens 1295:- //



Lördag japp
Publicerat den

 
Lördag idag och en dag som började med att kolla lite fotboll i kylan med rosiga kinder och avslutades i kjol och på höga klackar. Mammas faster fyller nämligen 60 år och det firades med en överraskningsfest för henne! Jättefint hade hennes barn fixat och det var så kul att träffa hela tjocka släkten igen, det blir ju inte så ofta. Fick gosa med småbarn, lyssna live på John Mayer låtar och äta tårta. Det var super. 
 



Första snön
Publicerat den

Vaknade upp till blå himmel och en mark som skymtade vit lite här och där utanför mitt fönster. Var inte alls beredd på att det skulle komma så tidigt med tanke på värmen som hållt i sig så pass länge. Det kanske börjar bli dax att förbereda sig med varma kläder framöver. 
 
Jag kollade igenom lite bilder från sommaren som jag och Ellen tog. Har tänkt redigera några jag hitills inte gjort något med och lägga ut dom här. Har inte fotat på jättelänge och saknar det verkligen. Längtar jättemycket till julen då jag önskat mig ett nytt objektiv, det är inte roligt att fota när man märker att bilderna inte har samma kvalitet som förut och det är väl därför jag inte haft ork att fota något senaste tiden. Tårkigt ändå, känns som jag missat den här otroligt fina, bästa delen av hösten där löven precis ändrat färg och solen försiktigt lyser igenom trädtopparna och färgar hela världen med höstens ljus. Tog i alla fall dessa bilder uppe hos min farfar i Sunne i mitten av sommaren. 
 
 
 
The Royal Concept – On Our Way (lite bra musik nu när dagarna på kortare)
- julia
 



Dr Martens #2
Publicerat den

 
Fick hem dessa goingar för några dagar sedan, har suktat efter dom hur länge som helst så fatta vad glad man blev när man hittade en hemsida att beställa från!
 
Nu laddar jag upp inför sista veckan (plus dagen i morgon då) i skolan innan det äntligen blir lov. Hela 10 veckor, ett helt sommarlov, har vi då gått i skolan. Om ett vips så kommer jag väl ha tagit studenten haha. På lördag står fotbollsmatch och överraskningskalas på schemat och söndagens planer präglas också av fotboll. Tränade i regn idag och det ger flashbacks från alla gångna år på fotbollsplanen på hösten. Inte roligaste tiden att spela fotboll på alltså, men man får hänga i, det är ju jävligt roligt ändå. Ni får ha en bra helg så hörs vi när vi hörs, ni lär ju märka. 
 
- julia
 



Klockor
Publicerat den

 
Jag är egentligen ingen klockmänniska men har länge suktat efter en klocka med brunt band och dessa tre är mina favoriter just nu. Har kollat in klockan i mitten ett bra tag nu från Daniel Wellington medan de andra två bara har varit bilder som jag sett snurra runt på tumblr fram tills nu. Åh har verkligen beslutsångest haha. Dessutom är det ganska stor prs skillnad men får se hur det spelar in. Ska på lite shopping runda i Stockholm om två veckor så får gå runt och prova klockorna då och känna hur det känns. 
 
Spelade för övrigt sista seriematchen för i år ikväll och vann med 2-1 hemma mot Västerås BK30, jäkligt skönt vinst! Detta betyder att vi ännu en gång vunnit serien (hehe skrytarn) och hur kul är inte det? Det var en rolig match att spela så börjar känna mer sug efter fotbollen igen efter ett tag med dålig inställning. 
 
- julia



Luften är kall och klar
Publicerat den

 
Hittade denna text på favvo sidan Tumblr och tyckte den var lite roligt, tror egetligen många tycker så här i sin hemlighet haha. Men hösten är här på riktigt och vet att jag tjatat om det mycket men det börjar bli kallt nu. Jag har burit min fluffjacka för första gången och jag dricker te varje kväll som med endast en skvätt mjölk i ser ut som gammalt diskvatten, fast gott är det ju i alla fall. Jag letar efter kappor, längtar efter vintage butiker och drömmer om längenheter med högt i tak, golv som knarrar och stora fönster med utsikt över vattnen där man kan sitta och filosofera om man skulle vilja.
 
Jag har så mycket tankar som bara virrar runt innom mig men så fort jag tar upp en penna och vill skriva slår det svart i huvudet och alla mina färger försvinner och papprena förblir tomma. Är därför glad för Veronica Maggios nya album som inte alls gör en besviken. Det hjälper tankarna att formuleras till ord lite på traven.
 
Veronica Maggio – Mörkt
 
- julia



Tisdag
Publicerat den

Nu har det gått ännu en lång tid sedan jag skrev sist fast jag lovade att bättra mig. Får väl skylla på att jag har mycket i skolan och att det inte lär bli mindre att göra närmsta veckorna. Ikväll ska jag i alla fall sova hos Clara och vi ska kolla klart på de sista avsnitten av Game of Thrones, och det där avsnittet som man sätt så många reaktioner på på youtube och som man knappt vill se för man förstår att någon väldigt hemskt eller oväntat kommer hända. Skönt ändå att kolla tillsammans med Clara istället för att behöva se det själv hehe. Och jädrar vad kallt det börjar bli utomhus nu, har inte bestämt mig än vad jag tycker om det men vad ska man göra.
 
Shout Out Louds – Tonight I Have To Leave It
 
- julia