Två Bilder
Publicerat den

 
 
Har färgat håret lite ljusare, eller slingat rättare sagt, vilket kanske syns på sista bilden. Har bara två lektioner på torsdagar så idag var en skön dag. Träffade Ellen en stund på stan efter skolan för att ta hand om "super secret buissnes" (köpa födelsedagspresent till Clara haha) som vi kallade det. Saknar henne jättemycket om dagarna i skolan och det är så konstigt att inte ha henne i sin klass och runt om kring sig hela tiden som förut. Men det var roligt att hinnas ses även om det var en snabbis bara och sen på lördag ska vi ha tjejkväll och fira Clara så det kommer bli super mysigt. Om några timmar ska jag iväg på träning igen så ska ta och äta någonting nu och ladda upp inför det. 
 
- julia



Trött
Publicerat den

 
Innan jag drog på träning åt jag god appelsin och läste engelska-boken. Verkligen älskar sättet den är skriven på, lite gammel-engelska med svåra ord som gör att man inte fattar vad de menar alla gånger haha. Men det är så fint och mysigt. Önskar man var en kreativ själ som kunde komma på bra unika berättelser och att man kunde skriva fint så man kunde bli författare (mvh bokälskare). Dock så är man inte det men what to do liksom.
 
Taggade inte löpningen innan träningen men det gick bättre än förra veckan så det var positivt. Löpning har aldrig varit min grej alltså... I morgon har jag i alla fall sovmorgon, verkligen behövligt. Kroppen har inte riktigt vant sig vid att gå från tre långa sovmornar varje veckan en hel termin till bara en enda sovmorgon varannan vecka (har fysik-labb varannan vecka och varannan vecka inte så när vi inte har det får vi sovmorgon på fredagar med). Fysiken har gjort att våra dagar (och veckor) är mycket längre än vad de var förra terminen men man ska väl inte klaga. Nu är kroppen väldigt trött i alla fall så jag ska ta och stänga ner datorn och släcka lampan. Godnatt!
 
- julia



Onsdag
Publicerat den

Gammal bild från när jag var på Tele2 Arena invigningen.
 
Onsdag idag då men det hade ni säkert koll på. Min längsta dag i skolan men tyckte det gick bra ändå idag. Kollade film på engelskan och argumenterade muntligt i grupp på svenskan så det var inte jättemcyket tänkande haha. 
 
Igår hade jag killer träningen hos MMA Fitness Esklistuna så idag värker kroppen och idag ska vi ut och springa i kylan innan kvällens fotbollsträning. Får se hur det kommer gå. Annars då? Längtar till helgen för då blir det tjejkväll för att fira Clara som fyller 17 år! Nästa vecka kommer bli hur skön som helst. Två lektioner inställda på måndagen vilket gör att vi får sovmorgon och slutar tidigare! Är ledig både tisdag och onsdag och sedan har vi lång sovmorgon torsdag och fredag! Love it
 
- julia
 



MAJ-AUGUSTI 2013
Publicerat den

Kör väl en fortsättning på årsresumen!
 
 
Det blev maj och vår och Hanna fyllde år och så åkte vi till Stockholm med Ellen och Mari för att fira Ercan som blev 17 år. Vi var unika (not) och hängde i kungan med det var roligt ändå
Slagstaglass öppnade (bästa glassen ever)
Jag började övningsköra...
och försökte få lite färg på benen innan skolavslutningen
Hände med fina vänner 
Vi åkte till superfina Köpenhamn med klassen.
När vi kom hem från klassresan var det dax för bal och jag blev både bordskompis och promqueen tillsammans med min partner in crime André! (Han blev promking)
Oliver kom hem till Sverige från USA över sommaren och vi träffades och fikade...
och så kom han och tittade på vår avslutning!
Fina Emelie tog studenten!
Det blev sommarlov och jag drog till Kreta med farmor. Mysigaste semestern och bästa starten på sommaren
Det blev många sena kvällar med kompisar, sånt som hör sommaren till
och så firades midsommar på landet
Vi åkte till Stockholm och såg The Script live och det var to die for bra och jag kunde dö lycklig typ
Gick på födelsedagsfest i huset mittemot 
och sen for jag till Götet för att se på lillebrorsan som spelade partillecup
Spenderade så mycket tid som möjligt med Oliver innan han åkte tillbaka till USA igen. 
Softade på stränder och träffade ännu mer folk. 
Hade en photoshoot med snygga André och så rodde vi ut på sjön och blev bitna av pissmyror
 
Vi åkte upp till farfar och Sunne och Ellen hängde på
Spendera mycket tid på landet också
Jag åkte på läger till Irland och träffade jättefina människor. Träffade även Anton för första gången <3
Kollade på fotboll på Friends Arena och fotade med Ellen
Klättrade i grottor
och så kom syssling Frida på besök
Sov över på Hannas land
Gick på överraskningsfest för en vän som skulle flytta
Och gick på ännu en fotbollsmatch på Friends
Sen sörjde vi att lovet var över men som samtidigt bjudit på mer än vi kunnat hoppas på, med fest hos Ebba
Och så började skolan och gymnasiet och allt var så braa
Och så avslutade jag Augusti med Tele2 Arena invigningen tillsammans med mamma <3
 
- julia
 
 



Fina läppar
Publicerat den

 
Gick från att inte ha ett enda läppstift till att ha tre stycken på bara några dagar. Tycker det är så himla fint med målade läppar i olika nyanser men har inte riktigt vant mig vid att själv ha det och vet inte hur bra just jag passar i det. Det rosa och det röda köpte jag inne på Hemköp för 10kr styck haha men tycker faktiskt att de funkar bra, och det plommonfärgade köpte jag på H&M. Vill så gärna känna mig bekväm i läppstift så går runt hemma med läpparna målade bara för att försöka vänja mig haha.
 
- julia



Lördag/Söndag
Publicerat den

 
I brist på andra bilder (eller i brist på ork att ladda över bilder från kameran haha) får denna bild från polyvore pryda inlägget.
 
Träningen som skulle vart i lördags morse blev inställ och efter att klockan ringt på morgonkvisten kunde jag inte somna om. Läste våran engelska bok Rube Red i flera timmar, himla mysig bok. Runt lunch stack jag och mamma och handlade och sedan släppte hon av mig på stan där jag lämnade mitt CV på tre olika ställen. Åkte hem och åt lunch bara för att ta bussen tillbaka till stan en halvtimme senare och möta upp Clara för att titta på en av Ellens handbollsmatcher. Bra kompisarna vi är haha. 
 
Idag fick jag som tur var sova ut och vid två prommenerade jag bort till Guif hallen för att kolla på min lillebror som hade handbollsmatch. Strålande sol men iskall kyla slog emot mig men det var skönt att komma ut i alla fall. 
 
- julia



Liten blir stor
Publicerat den

 
Har tänkt på hur ytlig min blogg har blivit på senaste tiden. Tittade tillbaka på gamla inlägg och tycker nog att jag skrev mycket mysigare då på något sätt. Dock har det inte blivit så mycket speciella tankar om livet senaste tiden som jag kännt att skriva om då allt varit så himla bra på alla plan. Bland den bästa tiden i mitt liv. Nu för tiden är jag mest nyfiken på hur allt kommer bli, vart man kommer hamna. Och så har jag oroat mig inför val man måste göra som kan komma att påverka framtiden ganska mycket. För den lilla tjejen på bilden håller på att bli riktigt stor nu och det skrämmer mig lite grann. 
 
- julia



ELLE
Publicerat den

 
 
Fick hem min ELLE tidning här om dagen och gash vad jag tycker om den tidningen. Massa bra reppotage om intressanta människor samt mängder av inspiration av allt möjligt. 5 av 5 toasters.
 
Fick hjälp av mamma igår att färdigställa mitt CV och personliga brev så nu ska jobbansökningarna komma igång!
Idag hade jag sovmorgon och började inte förrän 12 vilket var jätteskönt. Har efter skolan har jag varit och ätit middag hos pappa då han och Carola åker till Thailand i morgon och blir borta i hela två veckor! Unnar dom verkligen det. Själv ska jag upp tidigt för träning i morgon bitti i kylan men det ska bli roligt ändå. 
 
- julia



Frukost
Publicerat den

 
Idag vaknade jag upp brevid Clara och vi ordnade till en god frukost och satt sedan klistrade framför det nya PLL avsnittet. När det var slut kollade vi även ett avsnitt av American Horror Story och ett avsnitt av The O.C, två serier vi båda varit lite sugna på men inte börjat kolla på än. Vi var väl överens om att American Horror Story inte var något för oss men The O.C är något som kommer ligga högt upp på listan när jag sett klart alla serier jag kollar på nu haha. 
 
Clara åkte precis hem och jag sitter och försöker färdigställa mitt CV och personliga brev men det är klurigt, vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Lite senare ska jag iväg på träning för ännu ett styrkepass (älskar att vi har två styrkepass i veckan!!) och efter det ska jag sova tidigt. 
 
- julia



Inspo igen
Publicerat den

 
- julia



Så kan det va
Publicerat den

 
Jättetråkig bild men så här kan det se ut när jag väntar på tåget när jag ska hem från stockholm. Dagen idag har varit väldigt segt, längtsa skoldagen på hela veckan känns ju alltid lite tungt. Snart ska jag iväg på träning och efter det ska Clara sova hos mig. I morgon är vi lediga så vi tänker antagligen ta en fet sovmorgon och sedan äta frukost till det nya Pretty Little Liars avsnittet så det blir toppen. Ska sedan skriva klart mitt CV och personliga brev inför sommarjobbsansökningarna och sedan börja söka jobb hos massa olika ställen. Önska mig lycka till!
 
- julia



Världskarta
Publicerat den

 
Fick denna världskarta av mormor och morfar i julklapp men har inte fått upp den på väggen förrän i söndags haha. Nu är den uppe i alla fall och I love it! Idag hade vi halvdag så var hemma vid 1 vilket var jätteskönt. Jag har tagit det lugnt och bara kollat på serier. Den som jag tittar flitigast på just nu är The Walking dead, SÅ HIMLA BRA! Om en stund kommer mormor och hämtar mig och skjutsar mig till träning, har ett kickass bra träningspass på tisdagar så det ska bli roligt att komma iväg på det. Nu ska jag äta upp mitt mellanmål och sedan göra mig i ordning. 
 
- julia



2013 #1
Publicerat den

Mer än halvvägs in i första månaden på det nya året tänkte jag göra en tillbakablick av förra året. Lite sent ute som vanligt men vad gör det, tycker det är roligt att kolla tillbaka lite. 
 
Här kör vi Januari-April 2013
 
Spenderade jullovsdagar med mupparna.
 
Åkte på skidsemester till sunne.
 
Köpte balklänning
 
Hade hockey match med laget haha
 
Och firade alla hjärtans dag på Engelska skolans sätt..
 
Åkte till sälen för ännu mer skidor (och snowboard)
 
Det började bli vår och man kunde droppa de tjocka vinterjackorna...
 
Och jag fyllde sweet 16 och fick finaste överraskningen när jag kom till skolan! (Bästa Nathalie, André och Ingrid!!!)
 
Sen var det tags för valborg...
 
Och så var de 4 månaderna över. Inte jättemycket bilder men det sammanfattar i alla fall. Enjoy
 
- julia
 



Polyvore
Publicerat den

Tycker om denna sida väldigt jättemycket faktiskt. 
 
- julia



Nyårs-klänningen
Publicerat den

 
 
Här är en liten live-närbild på klänningen jag hade på nyårsafton. Är riktigt nöjd med den faktiskt, känns som om det är bra att ha en riktig fest-klänning i garderoben som passar till mycket. 
 
Just nu sitter jag och dricker hallon och blåbärs te och tittar på tv. Har råpluggat hela kvällen inför imorgon då Nationella proven i matte äger rum. Gaah har lite panik om jag ska vara ärlig. Men efter skolan i morgon har jag tänkt att jag ska unna mig ett par byxor i alla fall haha. 
 
- julia
 
The 1975 – Girls



NYÅR
Publicerat den

Bloggen har ju stått tom ett tag nu så jag tänkte visa lite från det som hänt under tiden jag inte skrivit nått här. Tänkte därför lägga upp lite bilder från nyårsafton som spenderades med skönaste gänget och kärleken. Åt en jättegod middag först tillsammans med familjen innan vi tog oss ut till de andra. Kvällen bjöd på hög musik, många skratt, poker spel och fyrverkerier. Och som ni kanske ser på bilderna blev det att jag köpte klänningen!
 
 
 



Sunne 2014
Publicerat den

 
Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag var i Sunne förra vintern och hälsade på min farfar och åkte skidor. Samma sak gjorde vi i år, nästan precis samma datum också. Men när vi kom upp förra vintern glittrade marken av vit snö och solen lyste på en klarblå himmel medans marken i år var täckt av lera och himmlen täckt av dimma. Där av tog jag inga bilder utomhus. Men vi myste i stugan och tog oss upp till skidbackarna i bergen och hade riktigt bra dagar. 
 
- julia